Elin Hedberg, Kungsholmen Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Itrim ger mig möjligheten att få ta del av människors hälsosamma livsstilsförändring. En otroligt berikande upplevelse som inte går att jämföra med något annat. Och medlemmarna såklart! Alla möten och härliga samtal med olika personligheter, det ger mig energi.

Vad är viktigt för dig? Viktigt för mig i mitt arbete är att se på hälsa ur ett helhetsperspektiv. Hälsa är inte en siffra på vågen, hälsa för mig är att må så bra som möjligt utefter den individ man är och de förutsättningar man har. Som person är jag lyhörd och rak på sak. Tarmflora, hormoner och näringslära är något jag brinner för. Jag lägger en stor del av min fritid på att grotta ner mig i kunskap kring människokroppen och hur den fungerar. Utöver det älskar jag såklart att träna, experimentera fram nya recept i köket och att vara med familjen.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.