Emma Gunnarsson, Brommaplan Centerchef

Varför jobbar du på Itrim? För att våran atmosfär här är helt unik! Det finns en genuin omtanke hos både medlemmar och medarbetare, som ger en känsla av tillhörighet och gemenskap. Vi lär känna våra medlemmar och våra medlemmar får lära känna oss och varandra! Vi är ett fantastiskt engagerat team här på Brommaplan som arbetar med det vi brinner för och det genomsyrar hela vår verksamhet - Träningsglädje! 

Vad är viktigt för dig? Att vara stark genom hela livet, hålla mig frisk och bli riktigt gammal. Jag tror absolut att träning är en av nycklarna till ett långt liv och ska jag leva i 100 år, som jag tänkt göra då finns det ingen tid att förlora!  Vem vet, kanske kan jag bli Sveriges starkaste 100-åring 2089? Det är vad jag jobbar mot i alla fall, ett träningspass i taget. 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.