Emma Westman, Sveavägen Personlig Tränare & Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Jag jobbar på Itrim för att jag verkligen tycker om energin och stämningen på centret. Det är väldigt mycket olika typer av människor som tränar här och den blandningen tycker jag väldigt mycket om. 

Vad är viktigt för dig? Jag älskar att träna, och tycker att träningen ska vara rolig, något som förgyller din vardag. Jag tycker till exempel väldigt mycket om att träna olika former av kampsport och när jag tränar det så känns det knappt som att jag tränar, vilket är väldigt härligt. Jag gillar också att prestationsdelen av det, att försöka lära sig en svår kombination i kickboxningen och till slut sätta den, det är en härlig känsla. 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.