Felicia Goossens, Liljeholmen Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Itrim är både en familjär och välkomnade träningscenter och arbetsplats. Jag gillar den holistiska synen på kroppen och att få följa med människor på deras personliga resor. Vi får möta medlemmar som vill ha ett snabbt, enkelt och effektivt pass i cirkeln, till människor som är redo att påbörja sin långsiktiga livsstilsförändring, båda är superkul att få möta och följa.

Vad är viktigt för dig? Hälsa som helhet är viktigt för mig och att jobba förebyggande med både fysisk och psykisk hälsa. Yoga är en viktig del i mitt liv både mentalt och som träningsform i vardagen och i livets alla upp- och nedgångar. Sen älskar jag rörelse och träning över lag och som gammal dansare så ligger min stora passion fortfarande kvar i dansen, en sann rörelseglädje! Utöver träningen så är det lika viktigt för hälsan med mycket skratt, umgås med nära och kära, god mat och att kunna njuta av dem små stunderna i vardagen. 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.