Gabriella Åkesson, Västerås Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? För mig är det viktigt att jobba med något som är meningsfullt. Att coacha och stötta människor som vill förändra sin livsstil, må bättre och därmed göra skillnad för folkhälsan går helt i linje med det. 

Vad är viktigt för dig? För mig går hälsa och miljö hand i hand. Vi behöver ta hand om vår miljö lika bra som vi tar hand om vår egen kropp och vice versa. Väljer vi att äta hälsosammare och grönare eller tar vi cykeln till jobbet istället för bilen så gynnar det också vår miljö. Jag tror att vi alla vill ha tillgång till naturen där vi kan röra och återhämta oss. Det är viktigt och engagerar mig mycket!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.