Ingela Borgestig Konceptutvecklare

Varför jobbar du på Itrim? För att vi på Itrim jobbar med hälsa ur ett långsiktigt helhetsperspektiv. Vi vet att kunskapen besitter de allra flesta vi möter, det är knepen och motivationen för att snickra in de nya vanorna i sin vardag som ofta behövs – där är hjälper vi till.

Vad är viktigt för dig? Familj, vänner och träning är viktigt för mig. När det kommer till träning så är det framför allt löpskor och fotbollskor som mina fötter springer runt i just nu, otroligt roligt! Kost tycker jag om att göra enkelt – det ska inte vara svårt och tidskrävande att äta hälsosamt. När jag får vara vid havet eller åka skidor mår jag som bäst.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.