Jenny Bergvall, Östersund Franchisetagare och Hälsocoach

Varför jobbar du på Itrim? För att jag vill ha ett jobb där jag gör skillnad och där jag känner att jag ständigt utvecklas.  Det gör jag på Itrim. Tack vara alla fantastiska medlemmar och kollegor.

Vad är viktigt för dig? Jag brinner extra mycket för människor som aldrig tränat i sitt liv men som vill komma igång. Det bästa berömmet jag kan få är att höra att hos oss på Itrim är det en avslappnad och välkomnande miljö. Alla är välkomna, oavsett träningsbakgrund. En annan sak som får mig att stolt sträcka på mig är när människor berättar att de fått en mer avslappnad inställning till mat och ätande under sin tid hos oss. Vi lever i ett samhälle där mat handlar mycket om rätt och fel, sunt och osunt vilket gör att många har ett ganska komplicerat förhållande till just mat. Jag brinner för att vi ska hitta tillbaka till maten som bra näring och energi för våra kroppar, matglädje och samvaro. Vi behöver förmedla detta till våra barn och ungdomar.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.