Jenny Hill, Sollentuna Centerchef

Varför jobbar du på Itrim?Jag jobbar på Itrim för att jag vill ha en varierad vardag. Jag älskar förändringar och här möter jag förändringar på flera olika sätt. Först och främst genom de förändringar som våra medlemmar går igenom och den resan som vi har förmånen att få vara med på. Men även att få arbeta i en organisation med förändring och utveckling. Det får mig att trivas och må bra på min arbetsplats här på Itrim i Sollentuna.

Vad är viktigt för dig? För mig är det viktigt med både utmaningar och vardag. Jag tycker om variation och blandar gärna vardagen med intensiv kappsegling, soffhäng med min familj och svampplockning. Jag mår som bäst av olika och en aning oreda. 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.