Julia Backman, Sveavägen Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Itrims helhetskoncept går precis i linje med hur jag ser på hälsa - kroppen samarbetar nära med knoppen! En god hälsa och välmående kommer alltid nummer ett för mig, så det känns helt fantastiskt att få vara med och bidra till att öka andra människors fysiska och mentala välbefinnande. Medlemmarna och kollegorna här på centret är dessutom helt underbara, så jag går alltid från jobbet med ett världens största leende på läpparna och med en sprudlande energi!

Vad är viktigt för dig? Jag älskar att djupdyka i näringen bakom maten och kan spendera timmar i köket med att leta recept och komponera ihop spännande måltider. När jag inte lagar mat hittar ni mig på gymmet där jag antingen styrketränar, kör ett långt stretchpass eller rockar loss på Zumba - jag fullkomligt älskar att dansa! Även långpromenader, inredning, långa middagsbjudningar med vänner samt mysiga hemmakvällar i soffan är saker jag gärna fyller min lediga tid med!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.