Karin Cedermark, Kungsholmen Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Jag arbetar på Itrim för att det driver en verksamhet som både stöttar och peppar medlemmar i deras träning och matvanor vilket bidrar till ett bättre mående för människor. På Itrim arbetar vi för att bygga upp en personlig kontakt med våra medlemmar vilket skapar ett inbjudande och härligt arbetsklimat!

Vad är viktigt för dig? För mig är det viktigt att inte bara se träning som en investering för min fysiska hälsa utan att det också stärker oss människor psykiskt! Vi blir gladare, får mer energi och det stärker våra förmågor att vara kreativa och fokusera i vardagen. Jag gillar träningsformer som både utmanar och känns roliga. För mig är en sådan träningsform spinning då musiken är det som peppar och pushar mig framåt. Musik är en stor del av min vardag så jag gillar att ta hjälp av den i min träning.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.