Karin Grenert, Kungsholmen Hälsocoach

Varför jobbar du på Itrim? På itrim får jag träffa så många fantastiska människor och komma dem nära. Det vidgar mitt eget livsperspektiv.  Jag tycker Itrim erbjuder något för alla och vi individanpassar våra program utefter medlemmens förutsättningar.  

Vad är viktigt för dig? Jag tycker det är viktigt att ha ett helhetsperspektiv när det gäller hälsa och att alla skall hitta sin nivå. Personligen älskar jag att laga mat och tycker mat är livet! Sen gillar jag verkligen utomhusaktiviteter, favoriter är att vandra i skogen och plocka svamp, åka långfärdsskridskor och längdskidor. Jag badar gärna och mycket sommartid. Min filosofi är att varje bad gör sommaren lite bättre!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.