Marianne Gimhag, Täby Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Jag gillar Itrims koncept och hur de arbetar med hälsa och träning, hur de arbetar med helheten och individualisering. 

Vad är viktigt för dig? För mig är träning och ha en bra hälsa väldigt viktigt, det är en ytterst stor del av mitt liv. Hälsa för mig handlar inte om att vara starkast, springa längst eller väga minst. Hälsa för mig är mycket mer än så, det handlar om att må bra i den man är och hitta den livsstil som får en själv att må bra. Hälsa är individuellt och ett brett ämne och detta är något jag vill förmedla vidare i samhället och samtidigt bryta de normer som finns kring just hälsa och träning.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.