Nathalia Szylkin, Västerås Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag brinner för träning och hälsa och vill göra skillnad för människor. Som personlig tränare och blivande fysioterapeut har jag lärt mig hur stor värde rörelse samt muskelträning har för vår hälsa och hur stor nytta den kan göra för människor och samhället genom att förebygga och behandla skador och sjukdomar, vilket jag tycker är helt fantastiskt.

Vad är viktigt för dig? Jag värdesätter hälsan högst. Det är hälsan som gör att vi kan leva ett gott och lyckligt liv. En god hälsa ger oss stora möligheter att leva det liv vi önskar. Mår vi bra i kroppen känner vi även mer lust till att leva och njuta av livet. Ju sämre hälsa desto mer begränsningar och sämre livskvalité. Mitt mål är att få människor förstå hur och varför de borde ta hand om sin hälsa.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.