Nathalie Eisele, Täby Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Att få chansen att på ett proffsigt sätt med de allra bästa förutsättningarna kunna förmedla min kunskap och hjälpa medmänniskor med deras hälsa är en fantastisk känsla som inte går att beskriva med ord.  Man får så oerhört mycket tillbaka från våra varje enskild individ. Itrim Täby är den ultimata friskvårdsanläggningen, allt är samlat under ett & samma tak - träning, coaching för hälsa och välmående. På Itrim så har alla kollegor en genuin utbildning inom kost eller träning, och vi har de verktyg & kunskap som behövs för att våra medlemmar ska trivas och nå sina mål. Det bästa jag vet är att inspirera andra till en hälsosam livsstil.

Vad är viktigt för dig? Det viktigaste för mig är att det ska kännas rätt i magen varje dag när jag går till jobbet, det smittar nämligen av sig till medlemmarna. Kollegorna spelar också stor roll, vi är ett fantastiskt bra team i Täby, alla är olika individer och vi kompletterar varandra, tillsammans är vi oslagbara!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.