Pia Thunander, Sveavägen Hälsocoach

Varför jobbar du på Itrim? För att det är så spännande att få vara en del av människors livsstilsförändringar.Våra medlemmar kommer till oss med mer eller mindre klara visioner av vad de vill uppnå och varför. Ibland kan det ta ett tag tills mål och drivkrafter bakom utkristalliseras. Jag gillar att det nästan är som ett detektivarbete att tillsammans utforska och förstå orsaken till beteenden och tankar som kanske ligger i vägen för att nå målet.

Vad är viktigt för dig? Jag tycker att det är tråkigt att träning ofta kopplas ihop med utseende och förbränning av kalorier. Förbränningseffekten av ett träningspass överskattas inte sällan, men effekten av träning på hjärnan och vårt mående är ju otrolig! Jag pratar ofta med mina medlemmar om vad träning gör för dig här och nu. Hur det får dig att må, känna och vad det gör med dina möjligheter att vilja och orka följa dina mål.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.