Sofie Hornhammar, Södermalm Franchisetagare & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Efter en personlig viktresa på -30 kg så vet jag precis hur viktigt det är med rätt stöd, under lång tid. Att med kunniga människor som guidar en så är det lättare, roligare och att inte känna sig ensam med alla sina ”konstiga” tankar och beteenden är superviktigt.

Vad är viktigt för dig? Att försöka göra livet till ett äventyr, och inte något som ska presteras eller levas igenom. Jag vill växa så det knakar, göra massa fel, skratta så jag kiknar- jag vill leva ett stort liv med mycket innehåll. Som ibland innebär att bestiga höga berg- och ibland den där koppen te med en bästa kompis.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.