Tina Bucher, Liljeholmen Centerchef & Hälsocoach

Varför jobbar du på Itrim? Jag fullkomligt älskar att jobba förebyggande mot ohälsa, just för att jag har sett vilket stor skillnad vi gör! Oavsett ohälsa så är det fantastiskt att se att vi jobbar för att må bra.

Vad är viktigt för dig?  Jag vill alltid dra mitt strå till stacken och känna att jag gör skillnad, för mig själv, för mina relationer och för min omgivning (vad passar då bättre än detta jobb så säg?!). Jag brinner lite extra för balansen i livet, att hitta min gråzon i vardagen utan att ligga på den svarta eller vita sidan. Likväl som jag ena dagen springer ikapp och pressar mig själv framåt i min träning så äter jag lyxfrukost med min sambo och unnar mig när jag känner för det.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.