Veronica Tragl, Södermalm Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Itrim var ett självklart val för mig efter min PT- examen. Itrim har ett helhetskoncept inom kost, träning och hälsa som är unikt inom branschen. För en hälsosam livsstil går kost och träning hand i hand och jag tycker det är fantastiskt att man som kund kan få hjälp med båda delarna hos oss på Itrim. Det gör att man kan få hjälp hela vägen och jobba för hållbara resultat.

Vad är viktigt för dig? Jag tycker det är av största vikt att ta hand om sig själv och sitt inre. För mig är psykisk hälsa en viktig pusselbit i en hälsosam livsstil. Lycka kommer inifrån och för att man ska kunna bli sitt bästa jag lever jag med åsikten om att man måste vara sin bästa vän och vara snäll mot sig själv för att kunna lyckas med de andra bitarna i livspusslet. Jag tycker psykologi och personlig utveckling är otroligt intressant och jag är säker på att resultat är till för att hållas om man även jobbar med sig själv på det psykologiska planet och prioriterar sin inre hälsa.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.