Personal Itrim Triangeln

Tina

Äger och driver Itrim Triangeln sedan 2011.

Ska man sammanfatta ett 60+-liv med några rader blir det svårt. Men jag älskar att se människor i mitt team och min omgivning att utvecklas. Mina fantastiska kolleger som gör livet lättare för våra medlemmar och för teamet, Dessutom är det fantastiskt att se medlemmarna minska i omfång och växa i välbefinnande!
Min bakgrund är i flygbranschen där jag arbetat med det mesta (inte bakom spakarna dock). SAS var under många, många år en stor del av mitt liv samtidigt som jag fick ynnesten att se tre fantastiska killar växa upp och "bli stora".
Långt tillbaka i tiden var jag med i Malmöflickorna och det i sin tur ledde mig till MAI och senare till att bli en av Malmös första spinninginstruktlörer.
Har två motton i livet; 1. Allt är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid. 2.Livet går inte i repris.

 

 

 

Sofia

På Itrim Triangeln jobbar jag som hälsocoach och personlig tränare sedan 2014.

Jag är 28 år, född och uppvuxen i Lund. Träning har sedan jag var liten varit en viktig del av mitt liv, friidrott, handboll och sedan gym.

Mitt intresse för kost och träning tog mig till Hälsopromotionsprogrammet – med inriktning kostvetenskap, i Göteborg, där jag fick min kandidatexamen (2014).

Vid sidan av universitetet utbildade jag mig till personlig tränare med SAFE-Education (2012).

Att söka mig till Itrim som arbetsplats efter mina studier var självklart eftersom jag här får arbeta med, mat, träning och motivation, allt under samma tak.

Jag kan inte föreställa mig ett bättre jobb än att få hjälpa människor, i varje steg, nå sina mål.

 

 

 

Maria

Jag heter Maria och är ansvarig för receptionen. Jobbar även som instruktör och personlig tränare.

Mitt stora intresse i träning och aktiv livsstil började med en klassisk balettskola där jag dansade i 7 år. Det var dessa år som lärde mig att disciplinen och hårt arbete är väldigt viktiga för att kunna nå sina mål!

När det var dags för mig att välja en yrkesroll har jag valt att läsa naturvetenskap och tog bl.a. kandidatexamen i Miljövetenskap. Men efter några år förstod jag att jag verkligen brinner för träning och den aktiva livsstilen. Därmed har jag utbildat mig till instruktör inom dans, step, styrketräning, pilates, yoga. Har också en SAFE utbildning i grunden. 

 

 

 

Madeleine

Centerchef

Född och uppvuxen i Malmö spenderade jag större delen av min uppväxt med fokus på skola och fotboll. Mycket annat fanns det inte tid till och fotbollen ledde så småningom också till Allsvenskan och MFF Dams första SM-guld 1986. Dessa fantastiska år lade också grunden till mitt intresse för hälsa och motion, samt gav mig insikten om att disciplin är ett krav för att uppnå sina mål här i livet.

Jag hann också med en sejour på 9 år inom SE-banken, innan fotbollsskorna lades på hyllan och det bar av till USA för fortsatta studier. Efter att ha spenderat 20 år ”over there” med att utbilda mig och skaffa familj kom jag 2013 åter hem med utbildning motsvarande medicine kandidat samt högskoleexamen i marknadsföring.

Att få arbeta med människor och få bidraga med kunskap och inspiration inom kost, träning och välmående är ett drömjobb för mig. Att få ta del av så många människors olika livsöden och få vara med på deras resa mot ett lättare, friskare och hälsosammare liv är för mig både en stor ynnest, men också ett ansvar som jag tar på största allvar.

Att dessutom få arbeta med fantastiska kolleger som delar detta intresse är också ett stort privilegium.

”Our greatest happiness does not depend on the condition of life in which chance has placed us, but is always the result of a good conscience, good health, occupation, and freedom in all just pursuits.”

~ Thomas Jefferson ~

 

Katarina

Hälsocoach

Hej! Mitt namn är Katarina och jag är 26 år gammal och jobbar på Itrim Triangeln som hälsocoach. Jag har nyligen tagit min kandidatexamen i Idrottsvetenskap med fokus på ledarskap och coachande av individer på Malmö högskola.

Jag har i princip hela mitt liv varit extremt passionerad för träning, kost och hälsa, och har själv tränat så länge jag kan minnas. Att få hjälpa och inspirera andra är något som betyder otroligt mycket för mig, och jag firar varje gång mina kunder kommer och visar upp sina resultat!
Det som gör att jag älskar mitt jobb är att jag får hjälpa och vägleda människor till att må bättre genom att skapa goda livsvanor.

Mitt fokus ligger på att förbättra deras livsstil genom individanpassade kostscheman och träningsmål, samt att finnas där som stöd och motivation under hela deras resa. Det är fantastiskt att följa deras utvecklingsprocess och se nya resultat! Det här är verkligen något jag brinner för och skulle kunna jobba med resten av mitt liv!

 

Pernilla

Hej!

Jag heter Pernilla och jobbar i receptionen, samt med en hel del annat smått och gott på centret.

Det bästa med att jobba på Itrim är variationen i alla arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik. Sen är det ju för alla härliga medlemmar och kollegor också.
På fritiden tränar jag och är gympa- och spinningledare, och umgås med vänner och min stora familj och släkt.
Genom åren har jag tränat truppgymnastik, pingis, fotboll, golf och har alltid haft lite svårt att sitta still 😊

Jag har cyklat ett par Vätternrundor och är också grym på att klippa gräsmattan 😊