Så drömmer svenskarna

På frågan ”vad drömmer du om?” gav svenskarna uttryck för att hälsa och att vara frisk låg högst upp på listan.

 

Var femte svensk formulerade att en god hälsa är den största drömmen. Drömmar om rikedom, att bli skuldfri eller ekonomiskt oberoende kom på en andra plats tätt följt av kärlek, lycka och barn som högsta dröm. 

Kvinnor
41% - Hälsa/Få vara frisk 
16% - Pengar/Ekonomiskt oberoende/Skuldfri/Rikedom 
15% - Kärlek/Lycka/Bättre liv/Få barn 

Män
21% - Pengar/Ekonomiskt oberoende/Skuldfri/Rikedom 
18% - Hälsa/Få vara frisk 
15% - Kärlek/Lycka/Bättre liv/Få barn 

Det är stora skillnader på hur män och kvinnor drömmer. 41% av Sveriges kvinnor drömmer om en bättre hälsa och om att få vara friska, medan en femtedel av männen i Sverige i första hand drömmer om rikedom. Endast 15% av männen i Sverige drömmer om ett friskt och hälsosamt liv.

Ställer man unga (18-22 år) mot äldre (56-70 år) över riket prioriterar den yngre målgruppen att resa, medan den äldre gruppen sätter hälsa och att få vara frisk högst upp på sin lista.

18-22 år
25% - Resa 
22% - Pengar/Ekonomisk oberoende/Skuldfri/Rikedom 
12% - Personlig framgång/Självförverkligande 

56-70 år
35% - Hälsa/Få vara frisk 
18% - Pengar/Ekonomisk oberoende/Skuldfri/Rikedom 
8% -   Resa 

Itrim är för alla som bestämt sig och vill åstadkomma resultat som håller, oavsett om det gäller att gå ner i vikt, komma igång med träningen eller skaffa sig sundare matvanor.

Under 2017 kommer Itrims fokus ligga på att göra verklighet av drömmar med aktiviteten ”Dröm Stort”.  I samarbete med Polar, kommer man att bland annat att utmana medlemmar att drömma stort genom att sätta mål och uppnå dem. Man fortsätter också att satsa på hållbarhet där man förenar hälsa och miljö. 

Itrims grundrecept är hållbara resultat genom individuellt anpassade program med nya mat-och träningsvanor. Dessutom vill vi hjälpa alla med att nå sin dröm, vare sig det är att kunna leka med barnbarnen, gå ner i vikt eller springa ett lopp. Alla våra medlemmar ska komma i mål, säger Jesper Tengblad, marknadschef, Itrim.

 

*Undersökningen är gjord på uppdrag av Itrim via ett rikssträckande urval av en panel mellan 18-70 år.

 

 


Ja, jag vill prenumerera på Itrims inspirationsbrev!

DRÖM STORT. VI TAR DIG I MÅL.

9 av 10 Itrim-medlemmar tycker att det är enkelt att nå sina mål med Itrim. Vårt fokus är att du ska nå dina mål genom nya vanor vad gäller mat och träning, med hållbara resultat i form av bättre hälsa. Det låter enkelt, men att ändra vanor kan vara det svåraste som finns. Med Itrim får du verktygen och det personliga stödet som just du behöver för att snabbt få resultat. Som håller i längden!

Kontakta oss redan idag för ett första kostnadsfritt möte!

 

Kontakta mig!