Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Så kommer du igång med träningen

Ska du ta tag i träningen efter ett träningsuppehåll så finns det några saker du kan tänka på för att träningsvärken ska bli extra skön. Vår PT Åsa har lång erfarenhet av nya motionärer som vill komma igång och delar med sig av sina bästa tips.

1. Planering är allt. Gör upp ett möte med dig själv där du gör det klart för dig själv varför du vill börja träna, vilket mål du har och hur du ska fira när du når målet! Det gör det lättare att inte strunta i träningen.

2. All träning räknas, även vardagsmotion. Morgon- eller kvällspromenaden. Pokemon-jakten med barnen. Cykelturen till tågstationen. Trappan i stället för rulltrappan. De där tio extra benböjen på jobbet! Ta alla chanser du ser och får till lite extra träning i vardagen!

3. Ta hjälp och boka in personlig träning. Att träna med PT är både utmanande och säkert. Din PT ser till att du har god teknik och planerar din träning utifrån dina mål. Att träna tillsammans höjer motivationen och gör det enklare att hålla vad du lovat dig själv! Boka upp en regelbnden tid för träning med en kompis!

4. Unna dig nya träningskläder! Och bra skor! Snygga och funktionella kläder gör det roligare att träna. Riktiga träningsskor gör träningen skonsammare och du minskar risk för skador.

5. Börja i det lilla. Öka allt eftersom. Tänk på att inte gå ut för hårt, sätt realistiska mål utifrån dina förutsättningar. Många går ut för hårt och kan lätt tappa motivationen eller ännu värre skada sig efter en tid av stillhet.

  • Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.