Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Sanningar om träning

Vad händer egentligen när du tränar? Alla reagerar vi olika på nya vanor och hur just du ska träna får du veta av din personliga träningscoach på Itrim. Men vissa saker kan vara bra att veta innan du sätter igång.

1. Du kan bli beroende

När du tränar aktiveras belöningscentret i hjärnan, så att du upplever träningen som en "kick" och vill göra det igen. Många som tränar regelbundet anser sig beroende av den kicken och vill inte vara utan den.

2. Du kan bli smartare

Fysisk aktivitet bidrar till att nya hjärnceller bildas och hjärnans kapacitet ökar. Minnet och förmågan till inlärning förbättras. Inte så dumt va?

3. Du kan minska risken för nedstämdhet och depression

Kopplingen mellan kropp och själ har man inom österländsk medicin känt till länge. Fysisk aktivitet bidrar till många positiva effekter även på vår psykiska hälsa.

4. Du kan få bättre nattsömn

Om du tränar ökar halten av sömnhormon i hjärnan. Därför ger regelbunden fysisk aktivitet även en bättre sömn.

  • Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.