Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

4 nyttiga drinkar

Drinkar behöver inte innehålla varken alkohol eller mycket socker för att vara goda och festliga. En hälsosam drink är inte bara en god törstsläckare, utan kan även vara en liten vitaminboost för din kropp. Fräscha, nyttiga drinkar till både vardag och helg - här har du recepten!

Alla recept är beräknade för två glas.

Syrlig tranbärsdrink

Syrlig tranbärsdrink
1.5 dl osötad tranbärssaft

2 dl vatten
2 dl frysta hallon
1 lime

Blanda tranbärssaften, vatten och saften från en pressad lime. Mixa sedan med frysta hallon tills drinken blivit slät. Häll upp i två glas, servera med sugrör och avnjut direkt. Söta med lite honung om du tycker att drinken blir för sur.

 

Blodapelsin och citron

Blodapelsin och citron
1 blodapelsin
1 citron
2 dl vatten
2 dl äppeljuice
Stora isbitar

Pressa blodapelsinen och citronen. Blanda safterna med 2 dl kallt vatten och 2 dl äppeljuice. Fyll upp i två glas fyllda med stora isbitar. Toppa gärna med en extra citronskiva.

 

Rivig apelsindrink

Rivig apelsin
2 dl färskpressad apelsinjuice
2 dl kolsyrat vatten
1 apelsin
2 cm ingefära
Stora isbitar

Riv ingefära fint på rivjärn och pressa saften från en halv apelsin. Fyll två glas med apelsinjuice, kolsyrat vatten, riven ingefära, apelsinsaft och stora isbitar. Rör om ordentligt. Skär tunna skivor av resterande biten av apelsinen och toppa drinken med apelsinskivor.

 

Pepprig citron

Pepprig citron
3 dl kolsyrat vatten
1 dl osötad flädersaft
1 citron
0.5 tsk grovmalen svartpeppar
0.5 tsk honung
Stora isbitar

Fyll två glas med kolsyrat vatten. Lägg i stora isbitar och toppa med den osötade flädersaften. Pressa saften från en citron, ringla ned honung och strö grovmalen svartpeppar över drinken. Tvätta sedan citronen noggrant och skär tunna skivor av skalet. Lägg citronskalen i glaset och rör om noggrant.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.