Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Nyttiga recept för dagens alla måltider

Nyttiga såser & röror

Byt ut gräddsåsen mot en nyttig Itrimsås eller röra. Dessa kan du äta ett par gånger i veckan när du har uppnått viktbalans. Cirka 2–3 msk är lagom att lägga på tallriken. Eller använd dem som pålägg istället för smör och ost. De håller ett par dagar i kylskåp.

Soltorkad tomatröra 

Finhacka 8 soltorkade tomater och 1/2 kruka basilika. Blanda med 1 dl kesella 1 %, 1 dl minifraiche, salt och peppar. 

Ärtgrön röra 

Mixa 250 gram frysta tinade gröna ärtor med 1 dl kesella. Tillsätt en nhackad vitlöksklyfta, pressad saft och skal av 1/2–1 lime och 2 msk olivolja. Smaka av med salt och peppar. Variera genom att tillsätta bladen från 1 liten knippa mynta. 

Hummus 

Mixa ca 250 gram kikärtor, 1 vitlöksklyfta, saft av 1/2 citron, 1 msk sesamolja och 1/2 dl olivolja till en slät massa. Tillsätt ev. lite vatten och smaka av med salt och peppar.

Bönröra

Mixa 1 burk sköljda avrunna vita bönor med 1 nhackad vit- löksklyfta och en knippa persilja till en jämn smet. Rör ner 2 msk olivolja och ev. lite vatten. Smaka av med salt och peppar.

Ingefärssås

Riv ca 5 cm färsk ingefära och blanda med 2 dl kesella, 1/2 dl lätt crème fraiche och 1 msk sweet chilisås. Smaka av med salt och peppar.

Pepparrotscrème

Rör ihop 2 dl lätt crème fraiche med 2 msk äppelmos, 1 msk fransk senap och 1–2 msk riven pepparrot. 

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.