Midsommar

När det är dags för midsommar kan man känna att sommaren verkligen har kommit igång, eller vi räknar med det i alla fall. Oavsett om midsommar bjuder på regnskurar eller sol så är maten en av de viktiga delarna förutom dans runt midsommarstången och femkamp.

  • Ljummen tomatsallad

    När tomater serveras ljumna framträder den härliga sötman från tomaterna på ett perfekt sätt.

  • Chokladdoppade jordgubbar med avokadogrädde

    En annorlunda efterrätt som kommer få dig och dina gäster att lämna bordet både mätta och positivt överraskade av en annorlunda kombination.

  • Laxomeletter i ugn

    Magiskt goda omeletter som säkert ser svårare ut att göra än vad de faktiskt är! Goda och saftiga som passar såväl till lunch som till mellanmål.

  • Fröknäcke

    Ett knaprigt knäcke helt utan mjöl. Gott med färskost och aprikossylt.

  • Tabbouleh

    Tabbouleh har sitt ursprung i Mellanöstern och är en matig sallad med bulgur som får frisk smak av persilja och mynta.

  • Baba ganoush

    En god libanesisk med grillad aubergine, citron och sesampasta. Den perfekt att doppa grönsaksstavar i eller ha som tillbehör till grillat.

  • Creamy coconut Pavlova

    Vem gillar inte marängtårta? I det här receptet har Daniel som är medlem på Itrim Uppsala använt vår Cookie Coconut Bar på ett kreativt sätt.

  • Många faktorer styr vad vi väger, äter och tränar. Att hitta drivkraften till att gå ner i vikt är ett viktigt första steg.

  • Vi arbetar med individanpassade kostråd för viktminskning, viktökning och viktstabilitet. Det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.