Itrim fortsätter att hålla öppet

Hej,

Itrims uppgift är hjälpa fler till ett lättare och friskare liv. Just nu gör vi vårt yttersta för att ställa om vår verksamhet för att bättre stötta de som i nuläget inte kan eller vill delta i våra aktiviteter som vanligt. För ett par veckor sedan startade vi Facebookgruppen Itrim hemma, en plats där våra medlemmar kan ta vara på kunskap som finns i hela kedjan. Där får våra medlemmar dagligen ta emot enklare träningspass, recept och tips på hur du på egen hand håller motivationen uppe. Om du är medlem sök efter gruppen Itrim hemma på Facebook och ansök om att gå med i gruppen.

Vi har också flyttat stora delar av våra träningspass, PT-timmar och coachsamtal utomhus eller till det digitala rummet. Några lösningar är temporära, andra är här för att stanna långt efter att pandemin är över. Så tack för att du har tålamod och för att du fortsätter att kämpa. Din hälsa är viktig för oss och vi jobbar intensivt för att göra det enkelt för dig, även i perioder som den här.

Har du frågor som rör våra utökade möjligheter kontakta i första hand personalen på det center du tillhör, kontaktuppgifter hittar du här.

Vi vill också dela med oss av några grundläggande tips från våra coacher om hur du behåller formen:

 

  • Rör på dig varje dag i minst 30 minuter - hemma, i skogen eller i träningslokalen.
  • Ät regelbundet, tre till fyra timmar mellan måltiderna.
  • Undvik småätande och näringsfattig mat och dryck. Försök att förstå och hantera känslor som ligger bakom okloka val. Är det stress, oro eller kanske tristess?
  • Håll i goda sömnrutiner, gå till sängs och stig upp som i en normal vardag.
  • Fokusera på det du kan påverka, som till exempel att hålla fast i en hälsosam livsstil.

 

Ta fortsatt hand om er!

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här