Itrim fortsätter att hålla öppet

Hej,

Vi på Itrim gör allt vi kan för att underlätta för våra medlemmar i en svår situation på ett ansvarstagande sätt. Vi fortsätter att lägga vårt fokus på våra medlemmars hälsa, välmående och säkerhet. Vi vill ge alla chansen att hantera situationen på sitt eget sätt. Itrims ansvar är att ge stöd till alla som vill hålla fast sin hälsosamma livsstil samtidigt som vi begränsar smittspridning. Fysisk aktivitet och rätt kost ökar vårt immunförsvar, något som vi alla behöver mer än någonsin just nu. Det är också skälet till att vi fortsätter hålla våra center öppna. För den som vill komma till oss spelar vi en stor och viktig roll som vi fortsatt vill fylla. Och vi har bestämt oss för att göra än mer för våra medlemmar, även för de som väljer att inte besöka oss just nu.

• Alla samtal med hälsocoacher kan ske på våra center men som medlem kan du också välja att ta samtalet på en utomhuspromenad eller hemifrån via telefon eller digitala tjänster som Facetime och Microsoft Teams.

• Alla våra center erbjuder utomhusträning i grupp och enskilda träningspass med våra personliga tränare.

• Alla som besöker våra lokaler får noggranna instruktioner om handhygien och att stanna hemma om de är sjuka. Dessutom har vi en ökad nivå på städning och rengöring av alla träningsredskap.

• Vi är stolta över att kunna berätta att vi nu i dagarna har öppnat upp Itrim hemma, en Facebookgrupp för dig som är Itrimmedlem men inte kan eller vill besöka våra center just nu.

Itrim hemma är en plats där du som medlem får ta del av våra centers bästa tips och idéer. Du får enkla träningspass, recept och tips på hur du kan hålla motivationen uppe. Har har du möjlighet att gälla frågor och ta vara på kunskap som finns i hela kedjan för att hitta en hälsosam och hållbar livsstil på ett sätt som passar dig.

Sök efter gruppen Itrim hemma på Facebook och ansök om att gå med i gruppen - välkommen till en ny del av Itrim 🌟


Har du frågor som rör våra utökade möjligheter kontakta i första hand personalen på det center du tillhör, kontaktuppgifter hittar du på här.

Ta fortsatt hand om er!

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här