Itrim Outdoor

Itrim Outdoor är en utmanande och rolig träningsform där du får chansen att testa dina gränser. Tillsammans med gruppen ger Itrim Outdoor snabba resultat, härligt positiv energi och en bra kämparanda! Lagkänslan står i centrum och vår PT som leder träningen fokuserar på att alla får ut så mycket som möjligt av passet.

Itrim Outdoor består av basövningar och funktionella övningar med den egna kroppsvikten. Vi jobbar ofta med flera muskelgrupper på samma gång - gärna i ett högt, konditionsbyggande tempo - samtidigt som vi jobbar med styrka, koordinationsförmåga och smidighet.

Exempel på olika träningsmoment är: 

  • Stafetter
  • Armhävningar
  • Situps eller olika core-övningar
  • Trappträning
  • Kravla på marken
  • Teamövningar av olika slag

Träningen är alltid utomhus, oavsett väder. 

För att vara med i Itrim Outdoor bör du ha en viss träningsvana och vara skadefri. Eftersom träningen är så pass fysiskt krävande, rekommenderar vi att du är färdig med merparten av din viktminskning vid träningsstart. Grundupplägget är åtta träningstillfällen en gång i veckan under en två-månadersperiod. 

 

Rebecca – medlem på Itrim Kungsholmen och glad Itrim Outdoor-deltagare!

Itrimmedlemmen Rebecca tränar Itrim OutdoorFör ganska exakt ett år sedan befann sig Rebecca i en formsvacka och kände att vägen tillbaka till träningen var ”typ som att bestiga Mount Everest”. Nu, ett år senare, har hon med hjälp av Itrim gått ner 8 kg och tränar gruppträning regelbundet.  

- Nu i januari startade Itrim Outdoor, där vi tränar varje onsdag morgon kl 06.15. Kanske skrämmande för många - men oj, vilken kick!, berättar Rebecca.

Nu när det har varit som kallast har deras grupp bestått av fyra personer. Rebecca vill verkligen rekommendera alla som är sugna på att utmana sig själva att testa Itrim Outdoor.

- Inte bara att det är härligt att vara ute i friska luften, utan vi tränar väldigt tätt tillsammans, vi peppar varandra och kämpar ihop. Det är det som gör gruppträningen på Itrim unik - man tränar i mindre grupper vilket gör att instruktören har tid att visa alla övningar ordentligt och kan instruera oss på individnivå. Och så blir en skön familjekänsla. Hur trött jag än varit på morgonen så kommer jag upp för jag vill inte "svika" gruppen! Itrim Outdoor är verkligen en superkul träningsform där framför allt din egen kropp är ditt redskap, avslutar Rebecca.

 

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här