PT Small Group

På Itrim tror vi på personlig träning i liten grupp. Din personliga tränare utgår alltid från dig som individ genom att anpassa övningar och möta dig där du befinner dig, oavsett vilket träningspass du väljer. Det gör att du som medlem kan utvecklas individuellt samtidigt som du drar nytta av alla positiva effekter som kommer genom att träna med andra.

På Itrim tror vi på personlig träning i liten grupp. Passen är 45 minuter och leds alltid av en utbildad personlig tränare. Gruppen består av 4–8 personer. Din personliga tränare utgår alltid från dig som individ genom att anpassa övningar och möta dig där du befinner dig, oavsett vilket träningspass du väljer. Det gör att du som medlem kan utvecklas individuellt samtidigt som du drar nytta av alla positiva effekter som kommer genom att träna med andra. Vårt mål är att alla våra medlemmar ska ha roligt, träna regelbundet och fortsätta utvecklas!

 

Här nedan följer korta beskrivningar av våra pass:

 

Styrka

Varierande träning med utgångspunkt i våra grundrörelser. Vi tränar både med fria vikter och kroppsvikt med syfte att stärka muskler och leder.

 

Kondition

Träning för att förbättra vår uthållighet och kondition. Vi arbetar med övningar som utmanar kroppen och hjärtats cirkulationsförmåga samt använder pulsen som guidande verktyg i träningen.

 

Kom igång

För dig som inte tränat på länge eller känner dig lite osäker. Här jobbar vi med teknik och lugnare tempo.

 

 

Vissa av våra center erbjuder dessutom:

 

Yoga

En träningsform som kombinerar styrka och avslappning. Du utmanar din uthållighet, smidighet och balans genom statiska och dynamiska positioner i kombination med andningsövningar.

 

SOMA MOVE®

Holistisk träning där vi arbetar med kroppen som motstånd och med underlaget som vårt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där vi tränar både styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

 

Senior

Särskilt anpassad träning för Seniorer. Extra fokus på bland annat balans, koordination och styrka.

 

Mamma

Träning för dig som är gravid eller har fått barn. Vi jobbar med att stärka upp kroppen för att skapa bästa förutsättningarna inför och efter en förlossning.

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här