Jeanette, Katarina och Hanna

DÄRFÖR VALDE JAG ITRIM:

Jeanette: Visste redan att det gav strålande snabbt resultat & det var precis vad jag behövde när jag äntligen efter 2 veckors betänketid bestämde mig för att köra detta fullt ut.

Katarina: Valde Itrim för att man fokuserar både på mat och träning. Och för att en av mina bästa väninnor hade lyckats gå ner i vikt och inspirerade mig trots att jag varit skeptisk till soppdieter.

Hanna: Hade varit i kontakt med Itrim tidigare. Kände tillit till Itrim.

 

Vad har betytt mest med Itrim? 

Hanna: Kul med alla nya möten med människor! Både från personal och medlemmar. 

Jeanette: Det som har betytt mest är flera faktorer. Dels så kände jag när jag klev in på Itrim i Sickla att jag möttes av dedikerad personal, den positiva energin smittade av sig & det kändes inte omöjligt. Sen tog jag ett beslut att fullt ut köra 12-veckors rivstart & det är ett av mina bästa beslut. Det har otroligt nog gått som "en dans på rosor". Över all förväntan. Det som också har varit väldigt betydande är alla möten vi haft i vår lilla grupp. Väldigt peppande & många tankeställare, många aha-upplevelser. Något jag ser fram emot varannan måndag. Man lär sig alltid något. 

Katarina: Hittat en modell som verkar fungera att gå ner i vikt - och bra med "press" och pepp från coach och de andra i workshopgruppen som Jeanette och Hanna. 

 

Vad är din favoritträning?

Katarina: Gillar hårdkörning i cirkeln. Så befriande och trevlig stämning i omklädningsrum och vid maskiner. Annars Powerwalks i Nackareservatet, yoga och vardagscykling in till city.

Hanna: Gruppträningarna! All energi o glädje. Så även pt timmarna med duktig o påhejande personal. Grymt! 

Jeanette: Min favoritträning är löpningen. Från att jag knappt kunde ta ett löpsteg för min ryggont & min kroppstyngd så kan jag äntligen springa på lätta fötter & må bra efter min viktnedgång & styrketräning. Mitt stora mål & min stora önskan när jag startade Itrim var att springa runt Central Park i NY. Det gick helt fantastiskt bra efter bara 2 månader med Itrim.  

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här