Rebecca

Jag är 34 år och arbetar som redovisningsekonom på en byrå. Som person är jag glad, positiv med mycket driv. Lika mycket som jag älskar att umgås med vänner och hitta på saker tycker jag det är härligt att mysa ner mig i soffan. Tyvärr har jag en tendens att hamna lite för mycket i soffan i stället för på gymmet emellanåt. Trots att jag är driven och oftast tar mig an utmaningar kan jag hamna i svackor, som alla andra gissar jag.

Jag har nog alltid varit ganska medveten om hur man bör äta och träna, mitt "problem" har varit att när jag väl hamnar ur fas har jag ganska svårt att hitta tillbaka till motivationen att träna regelbundet och äta därefter.

Målet var att bli starkare

För ganska exakt ett år sedan var jag mitt i en formsvacka och kände att vägen tillbaka till träningen var typ som att bestiga Mount Everest. Jag fick då upp ögonen för ”Sommarformen” på Itrim Kungsholmen, som innebar träning i små grupper med uppföljande samtal och rådgivning. Det blev starten på en resa för att hitta tillbaka till motivationen att träna och äta rätt. Mitt mål med träningen var att bli starkare och få verktyg för att inte hamna i så djupa träningssvackor som jag lätt gjorde innan. Att gå ner i vikt var en bonus.

Det Itrim har, som jag inte har känt på tidigare träningscenter, är att man inte är en i mängden utan alla är en familj, där man bryr sig om varandra och hjälper att peppa och ger en de expertråd som jag verkligen behöver.

Jag gick totalt ner 8 kg på de tre månader som jag gick "Sommarformen" och de har jag hållit. Jag har fortsatt med gruppträning under hösten och nu i januari startade Itrim Outdoor, som är varje onsdagsmorgon kl 06.15. Kanske tidigt för många men oj vilken kick!

Som en familj

Vi har varit en liten grupp om fyra personer nu när det har varit som kallast, men skulle verkligen rekommendera ALLA att testa. Inte bara att det är härligt att vara ute i friska luften, utan vi tränar väldigt tätt tillsammans, vi peppar och kämpar ihop. Det är det som gör gruppträningen på Itrim unik; man tränar i mindre grupper som gör att instruktören har tid att visa alla övningar ordentligt och kan instruera oss på individnivå, samt att som jag har sagt tidigare så blir det en familjekänsla, hur trött jag än varit på morgonen så kommer man upp för man vill inte " svika" gruppen samt att det är verkligen en superkul träningsform där man framförallt din egen kropp är ditt redskap.

Skulle verkligen rekommendera alla som är sugna på att utmana er själva att testa Itrim Outdoor!

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här