Sofia

Sofia är medlem på Itrim Triangeln i Malmö.

DÄRFÖR VALDE JAG ITRIM:

Jag behövde hjälp och stöd för att genomföra en föränding. Jag hade hört positiva saker om Itrim från vänner, och uppskattade möjligheten till ett personligt anpassat program.

 

MINA RESULTAT HITTILLS:

Förutom att jag blivit 18 kg lättare och gjort mig av med 15 cm i midjan så har jag med hjälp av min hälsocoach förstått mina beteenden kring mat och lärt mig hur jag ska tänka för att inte hamna i dem igen. Med hjälp av Itrims helhetssyn på hälsa så har jag även lärt mig att prioritera mig själv och tillåta mig att bara slappa ibland!

 

DET BÄSTA MED ITRIM:

Fördelarna med Itrim är många! För mig är det det personliga bemötandet och stödet som är den största framgångsfaktorn. Jag var redan kunnig inom ”det tekniska” som näringslära, träning och kalorier, men jag var en känsloätare av rang och hade svårt att komma till rätta med det på egen hand. Detta får jag kontinuerligt stöd med av min hälsocoach.

Förutom detta så uppskattar jag att stödet fortsätter även efter målvikt, man skickas inte iväg med ett ”Grattis, och lycka till”, utan får hjälp att befästa sina nya vanor vilket är absolut nödvändigt för att jag ska hålla min nya vikt.

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här