Therese, -22 kg på 12 veckor

"Itrim har verkligen hjälp mig att komma på rätt spår i mitt liv och fått mig att hitta glädjen i träningen igen."

Therese gick upp närmare 25 kilo under båda sina graviditeter och hade sedan väldigt svårt att gå ner i vikt.

- Jag var så trött på att gå runt med mina mammakilon plus lite till. Under mina två graviditeter åt jag godsaker nästan varje dag, tränade i stort sett ingenting och tyckte att jag kunde unna mig.

Till slut kände hon att det måste bli ett slut på allt det onyttiga. Hon ville vara en pigg och stark mamma som orkar leka med sina barn. Therese kontaktade Itrim, och bokade ett första möte med en personlig coach som gjorde en invägning och mätning av BMI. Ett program på 12 veckor togs fram och det hela var igång.

- De första dagarna med måltidsersättning var tuffa. Jag kände mig hungrig. Men efter 3 dagar var den största omställningen över, det började det kännas som rutin och hungern var nästan borta.

Tanken på att kunna komma i kläder i mindre storlekar och orka mer var det som höll motivationen uppe för Therese. Hon har även fått mycket stöd av familj och vänner.

- Mitt tips till andra är att det aldrig är för sent att ta tag i sin hälsa. Blicka framåt och tänk på ditt mål. Ta hjälp av personalen på ditt Itrim-center, de är där för att stötta och hjälpa till och de finns där i alla stunder!

Idag är Therese en pigg tjej som älskar att leka med sina barn. Det nya målet är att bli starkare så hon tränar 2-3 dagar i veckan på Itrim.

- Jag känner mig starkare, gladare, piggare. Att få vara med familjen och leka med mina barn är det bästa som finns. Och att åka iväg att träna några kvällar i veckan har aldrig varit roligare.

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här