Tina

Jag är 26 år och är uppväxt i Värmland - Karlskoga. Jag studerade på Karlskoga idrottsgymnasium och fortsatte vidare till Gävle i 3 år för att plugga till hälsopedagog. Idag jobbar jag som hälsocoach på Itrim Liljeholmen sedan drygt 1.5 år tillbaka och har inte ångrat mig en dag sedan dess!

För ett par år sedan arbetade på ett företag som administrerar friskvårdsbidrag. Itrim var då en samarbetspartner och ju längre jag jobbade tillsammans med Itrim så blev jag mer och mer intresserad av det unika arbetssättet: helhetslösningen.


När jag fick höra om helhetslösningen som Itrim har så var jag fast!

Jag hade jobbat med många företag som var nischade på antingen endast kost eller endast träning, men som inte jobbade med alla komponenter. Så när jag fick höra om helhetslösningen som Itrim har så var jag fast!

Mitt jobb som coach går ut på att hålla samtal eller hälsouppföljningar med medlemmarna på centret. Ibland håller jag även inspirationspass i cirkeln eller föreläsningar under olika teman så som stress, motivation och fallgropar.

Det är fantastiskt att få vara med på resan hela vägen, från start till mål.

Jag rekommenderar alltid coaching till våra medlemmar. Livsstilsförändring är nämligen inget teparty. Hur du lever är ju en så stor del av livet. Så förvänta dig inte att orka göra ett hästjobb helt på egen hand; men med stöd i motivation och pepp så klarar man det jobbet!

Under ett coachande samtal med oss får du hjälp att bena ut varför målet är så viktigt för dig; hjälp att klargöra att det verkligen är ditt mål och ingen annans. Coaching hjälper dig att sticka hål på valda sanningar om dig själv, och tar dig förbi hinder på vägen till ditt mål.

De medlemmar jag möter vill i grund och botten må bra. Det handlar ofta om tydliga målbilder rent fysiskt, men även om att känna välbefinnande inifrån.

För att veta att man har en riktigt bra målbild i sikte så bör man kunna beskriva den så tydligt som det bara går. Genom att använda alla sinnen och inte bara synen, så finner man även betydelsen av sin målbild. Betyder det mycket för en själv så blir man bestämd och fokuserad på att nå sitt mål. Man vet att det är värt jobbet för att ta sig dit!

När de medlemmar jag coachat når sina mål blir jag starstrucked. Medlemmarna hos oss är riktiga stjärnor i mina ögon. Jag känner mig överväldigad och spricker av stolthet och lycka. Det är fantastiskt att få vara med på resan hela vägen, från start till mål.

 

Mina bästa tips för att hålla uppe motivationen:

Fokusera på att i början lägga din motivation i att hitta bra vanor i vardagen. Vid svajande motivation (vilket alltid kommer!) så rullar bra vanor på per automatik vilket innebär att resultatet inte behöver svika vid dessa perioder och motivationen återhämtar sig fortare. Man blir på så sätt inte endast beroende av motivationen för att jobba mot sitt mål.

 

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här