Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Välkommen till Itrim Sickla!

Öppettider

Måndag 06.30-20.00
Tisdag 06.30-20.00
Onsdag 06.30-20.00
Torsdag 06.30-20.00
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-18.00
Söndag 11.00-17.00

Hitta till oss

Smedjegatan 2
131 54 Nacka

08-615 06 00

Facebook

Gilla Itrim Sickla på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på telefon 08-615 06 00 alternativt 070-994 93 96. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Sickla!

I vårt team finns erfarna coacher, hälsopedagoger och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation.

Börja redan idag!

I en energifylld miljö med personligt bemötande ger vi dig goda förutsättningar att förbättra din livsstil med hållbara resultat. Är ditt mål att börja leva mer hälsosamt? Kanske för att bli av med de där envisa extrakilona som biter sig fast? Eller vill du komma igång och träna?
Vi hjälper dig att både sätta och nå dina mål!

Det går inte att motionera bort dåliga matvanor. Inte heller att äta sig till bra kondition. Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig.

Välkommen på en kostnadsfri första rådgivning!
För mer information och tidsbokning ring oss på 08-615 06 00 eller mail till sickla@itrim.se. Vi ses!


PT Small Group!

Vill du träna med personlig tränare och samtidigt uppleva den energifyllda känslan av att träna i grupp? Då är PT small group något för dig! 5-8 deltagare som under åtta veckor tränar, skrattar och svettas ihop tillsammans med våra personliga tränare för att lyfta träningen till nästa nivå.

Kontakta receptionen för mer information om teman och vilka grupper som passar dig och dina behov bäst. Välkommen!

Ladda inför skidsäsongen med PT small group special: PreSki!
Benstyrka, bål och balans står i fokus.

Fredagar kl 17.15-18.00. Fem veckor med start 16/11.
Pris: 899 kr

Kontakta receptionen för information om vårterminens teman, tider och gruppstarter så hjälper vi dig hitta den grupp som passar dig och dina behov bäst. Välkommen!


PT Small Group Senior

Seniorträningen är speciellt anpassad för den äldre målgruppen. Här jobbar vi med rörlighet, pulshöjande övningar samt funktionella basövningar för styrkan. Dessutom har vi trevligt ihop! Vår certifierade seniortränare och PT Emma guidar dig i din träning utifrån var just du befinner dig. Inga förkunskaper krävs.

Kontakta oss för information om nästa kursstart.

Pris: 1399 kr.


Kommande inspirationsföreläsning för dig som går Shape eller Focus:

Gå ner i vikt och stanna där (Välkommen till Itrim) - Torsdag 8/11 kl. 17.30.
Vad säger forskningen om varaktig viktminskning och träning? Vi pratar om energibalans, ämnesomsättning och framgångsfaktorer för en hållbar livsstilsförändring. Dessutom får du lära dig allt du behöver veta om hur du följer din fettprocent och muskelmassa.  

Goda matvanor - Måndag 19/11 kl. 17.30.
Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här får du lära dig allt om Handfast, Itrims sätt att tänka kring mat. Vi ger dig grunderna till hälsosamma matvanor utifrån din målsättning. Vad är en lagom portion och hur mycket kan jag unna mig på helgen? Svaren får du här!    

Så klarar du alla helger - Torsdag 6/12 kl. 17.30  samt  måndag 10/12 kl. 17.30.  
Hämta inspiration till en hälsosam december och ta fram strategier för julen. Hur många steg behöver du gå för att förbränna kalorierna från en lussekatt eller ett glas glögg? Tillsammans skaffar vi kalorikoll och sätter hållbara mål för julen!


PT Small Group Itrim Mama

Är du nybliven mamma? Kom i form och träna rätt, smart och säkert med personlig träning i liten grupp (max 6 deltagare) under ledning av vår certifierade MammaMage-tränare Emma. Självklart får även din lilla följa med!
Pris: 1799 kr inkl. en individuell PT-timme.

Kontakta oss för information om nästa kursstart.


PT Small Group Yoga

Med andningen i fokus utvecklar yogan din förmåga att lyssna inåt till kropp och sinne samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans. Varje tillfälle har ett särskilt fokus och hjälper dig utvecklas i yogaövningarna. Inga förkunskaper inom yoga krävs. Har du en egen yogamatta rekommenderar vi att du tar med den.

Kontakta oss för information om nästa kursstart.

Välkommen!


Din plan –ditt program!

Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning finns både personlig träning med vår duktiga PT och small group bootcamp. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program. Efter säsong erbjuder vi också löparskolor, zumba, yoga mm.  


Vi samarbetar med Wellnet, ActiWay och Flexpay!

Varmt välkomna! /Ulrika, Carin, Elin, Ulrica, Erica, Sussie, Ellinor, Emma och Christine