• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Södermalm!

Hitta till oss

Magnus Ladulåsgata 48
118 27 Stockholm

08-640 46 00

Facebook

Gilla Itrim Södermalm på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-640 46 00. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Södermalm!

I stora, hemtrevliga lokaler mitt i Södermalms hjärta finns vi, ett gym som är något alldeles speciellt. I vårt team finns erfarna coacher, hälsopedagoger och personliga tränare. Är ditt mål att börja leva mer hälsosamt, få ordning på matvanor och kanske bli av med några extrakilon? Eller vill du komma igång och träna? Då har du hittat rätt! Varmt välkomna till Itrim Södermalm önskar Sofie, Petra, Ricky, Emelie, Paulina, Emma, Therese och Ullis! #söderglöder

Vi tar din hälsa på största allvar! Alla våra PT-grupper tränar numer utomhus och vi har samtal över telefon eller walk and talk. Allt för att du ska kunna fortsätta träna!


 

Sommarens öppettider

Vecka 32 & 33
Måndag-Torsdag kl 07.00 – 13.00 samt kl 15.00 – 19.00.
Fredag 07.00 – 13-00 samt 15.30 – 18.00.
Lördag & Söndag kl 08.30 -13.00.

Fr.o.m Vecka 34
Ordinarie öppettider! 😊

 


 

Gratis första rådgivning

Du kan börja redan idag, kontakta oss så sätter vi igång! Använd kontaktformuläret här på sidan, maila oss på sodermalm@itrim.se, eller ring 08-640 46 00!


Nyfiken på vad vi gör?

Kika in på vår instagram @itrimsodermalm


Fri provtränings-vecka

Vill du prova på vår träning innan du bestämmer dig? Vi håller träningsintroduktioner där vi går igenom vår träning och sen får du träna fritt hos oss i en vecka. Välkommen att boka din plats.


Personlig träning

Personlig träning passar alla oavsett hur tränad du är, om du har tränat i en månad eller hela ditt liv, vi anpassar såklart upplägget efter dig!


Vi stödjer Cancerfonden

Itrim Södermalm startades 2007 av Lotta Hornhammar och har sedan dess blomstrat upp till ett av Itrim kedjans största center. Vägen har dock inte vara den lättaste och 2009 fick Lotta beskedet att hon hade cancer och då började en ny och tung kamp. Många av våra kunder har visat engagemang och stöd i Lottas kamp och därför startades den här fonden, för att utnyttja det engagemanget och göra det större för att bidra till cancerforskningen.

Den 27e juni 2011 tog Lottas kamp slut, och det var enligt Lottas önskan att vi skulle fortsätta att hjälpa henne att hjälpa andra som kämpar precis som hon gjorde.
Varje bidrag tas tacksamt emot.

Itrim Södermalm fortsätter finnas och växa i Lottas minne och inom familjen. Cancer drabbar oss alla och det är dags att slå tillbaka!

Klicka här för att komma till vår insamling