Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Välkommen till Itrim Södermalm!

Öppettider

Måndag 07.00-20.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-20.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag 08.30-13.00
Söndag 08.30-15.00

Hitta till oss

Magnus Ladulåsgata 48
118 27 Stockholm

08-640 46 00

Facebook

Gilla Itrim Södermalm på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-640 46 00. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Södermalm!

I stora, hemtrevliga lokaler mitt i Södermalms hjärta finns vi, ett gym som är något alldeles speciellt. I vårt team finns erfarna coacher, hälsopedagoger och personliga tränare. Är ditt mål att börja leva mer hälsosamt, få ordning på matvanor och kanske bli av med några extrakilon? Eller vill du komma igång och träna? Då har du hittat rätt! Varmt välkomna till Itrim Södermalm önskar Sofie, Petra, Ricky, Emelie, Fanny, Emma, Therese och Ullis! #söderglöder

Gratis första rådgivning

Du kan börja redan idag, kontakta oss så sätter vi igång! Använd kontaktformuläret här på sidan, maila oss på sodermalm@itrim.se, eller ring 08-640 46 00!


Nyfiken på vad vi gör?

Kika in på vår instagram @itrimsodermalm


Fri provtränings-vecka

Vill du prova på vår träning innan du bestämmer dig? Vi håller träningsintroduktioner där vi går igenom vår träning och sen får du träna fritt hos oss i en vecka. Välkommen att boka din plats.


Personlig träning

Personlig träning passar alla oavsett hur tränad du är, om du har tränat i en månad eller hela ditt liv, vi anpassar såklart upplägget efter dig!


Vi stödjer Cancerfonden

Itrim Södermalm startades 2007 av Lotta Hornhammar och har sedan dess blomstrat upp till ett av Itrim kedjans största center. Vägen har dock inte vara den lättaste och 2009 fick Lotta beskedet att hon hade cancer och då började en ny och tung kamp. Många av våra kunder har visat engagemang och stöd i Lottas kamp och därför startades den här fonden, för att utnyttja det engagemanget och göra det större för att bidra till cancerforskningen.

Den 27e juni 2011 tog Lottas kamp slut, och det var enligt Lottas önskan att vi skulle fortsätta att hjälpa henne att hjälpa andra som kämpar precis som hon gjorde.
Varje bidrag tas tacksamt emot.

Itrim Södermalm fortsätter finnas och växa i Lottas minne och inom familjen. Cancer drabbar oss alla och det är dags att slå tillbaka!

Klicka här för att komma till vår insamling