Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Välkommen till Itrim Sollentuna!

Öppettider

Måndag 06.45-21.00
Tisdag 06.45-21.00
Onsdag 06.45-21.00
Torsdag 06.45-21.00
Fredag 06.45-19.00
Lördag 08.30-14.00
Söndag 14.00-19.00

Hitta till oss

Turebergsvägen 1
191 47 Sollentuna

08-623 10 00

Facebook

Gilla Itrim Sollentuna på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-623 10 00. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Sollentuna!

I vårt team finns erfarna coacher, hälsopedagoger och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation.

Vill du göra en förändring i ditt liv?

Vi ger dig ett personligt bemötande med de bästa förutsättningarna att förbättra din livsstil och få hållbara resultat. Tillsammans hittar vi det perfekta upplägget för just dig och vi är med dig i varje steg.

För mer information, boka en individuell rådgivning med Ida redan idag på 0762 70 01 28 eller maila oss på sollentuna@itrim.se 


Intresserad av PT-small group eller löparskola?

Perfekt kombination av personlig träning och gruppträning!
Kan självklart nyttjas av alla, oavsett din ambitionsnivå. Bygg din egna grupp med vänner, bekanta, familj och kollegor eller boka för dig själv och få nya träningskompisar!

För anmälan och mer information kontakta Itrim Sollentuna 08-623 10 00


INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

Varje månad har vi en ny föreläsning, varierande ämnen som alla kan ha nytta av att påminna sig om i sin vardag. Kom och inspireras tillsammans med oss. I vissa medlemskap ingår dessa, övriga betalar 250 kr per tillfälle.


Din plan –ditt program!

Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning finns både personlig träning med våra duktiga PT:s och small group training. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program.

Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning med oss idag på 0762 70 01 28 eller 08-623 10 00.


Hur mår du och dina kolleger?

Ring oss och boka en tid då vi kan komma och föreläsa om hur vi kan göra livet lättare med bra mat, rolig och effektiv träning samt inspirerande motivation. Friskvårdsbidraget går alldeles utmärkt att använda hos oss.


Har du ett FAR*-recept?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Sollentuna. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Du får 10% rabatt under receptets giltighetstid.

*Fysisk aktivitet på recept

Vi samarbetar med Wellnet, Actiway och Flexpay. 

Du som är DAG medlem har möjlighet att träna vardagar mellan 9-15 

Varmt välkomna till Itrim Sollentuna önskar Maria, Emma, Kicki, Frida, Leonie, Siri, Ida, Emil och Sandra