Starta ditt eget center med Itrim Franschise

Itrim Sverige AB är ett helsvenskt franchiseföretag med ett beprövat och framgångsrikt koncept med individanpassade program för personlig hälsa. Vi ger våra medlemmar nya mat- och träningsvanor och det personliga stöd som behövs för att nå hållbara resultat.

Itrim-kedjan har utvecklats mycket starkt sedan starten 2003 och vi finns idag på över ca 40 ställen runt om i landet och har i flera år nominerats till Sveriges bästa franchisesystem. 2011 vann vi utnämningen Årets Franchisekedja i konkurrens med andra stora kedjor som JetPak, Pressbyrån och 7-Eleven. Itrim har utsetts till sk Gasell av affärstidningen Dagens Industri ett flertal gånger och vi har sedan starten haft en stadig omsättningsökning. Itrim är även etablerade i USA, Tyskland och Kina.

Erbjud Itrim på din friskvårdsanläggning

Har du en egen friskvårdsanläggning idag, men saknar ett koncept för viktminskning och individanpassade program att erbjuda dina medlemmar? Då kan Itrim flytta in till dig. Vi kallar det 'Itrim c/o'. Läs mer om att bli licenstagare här.

Frågor om att bli licenstagare skickas till info@itrim.se.


Starta ditt eget Itrim-center

Intresset för franchising som företagsform ökar ständigt både i Sverige och utomlands. Kanske är det den unika kombinationen av tryggheten i ett beprövat affärskoncept och drivkraften hos den fria företagare som är förklaringen? Våra franchisetagare attraheras av just den kombinationen. Itrim finns idag från Malmö i söder till Skellefteå i norr och vi har hjälpt över 80 000 människor till en hälsosammare livsstil en gång för alla.

Som franchisetagare äger och ansvarar du för ditt eget Itrim-center med träning, coaching, personlig träning och skräddarsydda program med personligt stöd för hållbara mat- och träningsvanor. Genom att vara delaktig i en franchisekedja får du hjälp och stöd för att lyckas i ditt företagande.

Frågor om att bli franchisetagare skickas till info@itrim.se. För närvarande har vi inga aktuella etableringar på gång. Lämna gärna din intresseanmälan för framtiden eller för kommande överlåtelser av befintliga center.

Lämna din intresseanmälan Här

 

Läs Svensk Franchises artikel Ökad omsättning och färre konkurser för svenska franchiseföretag 2014.

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här