• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Sveavägen!

Avvikande öppettider under sommaren, se längre ner på sidan

Måndag 07.00-20.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-20.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag 09.00-13.00
Söndag 12.00-16.00

Hitta till oss

Sveavägen 118
113 50 Stockholm

08-612 35 00

Facebook

Gilla Itrim Sveavägen på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-612 35 00. Vi hörs!

Väkommen till Itrim Sveavägen!

Välkommen till Itrim Sveavägen! Anders, Anna, Ellinor, Emma, Emma, Henrik, Josefin, Olivia, Pia, Sara och Ulla hälsar alla varmt välkomna till centret och till ett lättare och friskare liv! Vi finns på Sveavägen 118, nära korsningen Odengatan/Sveavägen. Vi ses!

Vill du få direktkontakt med någon som hjälper dig att hitta ett bra upplägg? Ring Anders på telefon 0707-82 27 05.


Friskare arbetsplats?

Vill du att vi kommer till just din arbetsplats och berättar mer om Itrim och vår verksamhet? I så fall, kontakta oss för bokning av en informationsträff för dig och dina kollegor.


Har du ett FAR-recept?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss på Itrim Sveavägen. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt!


Samarbetspartners gällande friskvårdsbidrag

Vi tar emot FriskvårdsChecken, Friskvårdskuponger, Ticket Hälsokuponger och vi är även anslutna till Benify, Wellnet, Bruce och Swiftr.