Tävla och vinn en helt ny garderob – värde 20 000 kr!

Är du redo att ta steget, förändra din livsstil och en gång för alla gå ner i vikt? Blir du medlem innan 30 september har du dessutom chansen att vinna en helt ny garderob
– värde 20 000 kr!

Att gå ner i vikt är mer än bara tappade kilon. Det handlar om att leva livet fullt ut och att upptäcka glädjen och möjligheterna som kommer med att må bra.

Att äta rätt och att öka sin fysiska aktivitet skapar massor med positiva ringar på vattnet. Plötsligt känns trapporna kortare och leken med barnen just som en lek igen. Hjärnan blir krispigare och hjärtat mår bättre på alla sätt.

Det kan också innebära att du återigen kan ha den ursnygga partydressen från -87. Eller de där gömda favoritbrallorna längst in i garderoben. Men är de egentligen så snygga längre? Nu har du chansen att vinna en helt ny garderob värde hela 20 000 kr. Är du den som går ner mest i procent av din startvikt vinner du ett presentkort att handla nya kläder för. Vad skulle du välja för outfits?

Så funkar det!

Bli medlem mellan 13 augusti och 30 september och gå ner mest under dina 12 första veckor hos oss. Du får, både under tävlingen och framöver, hjälp av våra professionella hälsocoacher genom pepp och stöd - man skulle nästan kunna kalla det doping (men säg inte det till någon!). Dessutom tar du hjälp av vår Itrim-mat som gör den initiala viktnedgången både smidigare, snabbare och enklare.

Var tionde Itrim-medlem går ner drygt 20% av sin startvikt på 12 veckor. Vad skulle det innebära för dig?


Tävlingsregler

  • Invägning sker med en hälsocoach vid din första hälsoanalys och sedan löpande fram till efter 12 veckor.
  • Du tävlar med din procentuella viktnedgång av startvikt.
  • Två vinnare koras - en kvinna och en man som vardera får 20 000 kr att handla en ny garderob för.
  • Vinnarna kontaktas i början av januari.

 

Passa på!

För att kickstarta din resa ännu smidigare har vi härligt erbjudande på ett startkit innehållandes måltider för 10 dagar samt en träningsväska, shaker och träningshandduk för 399 kr (ord pris 887 kr).

(Erbjudandet gäller tom 30 september 2018 och ett köp per person).

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här