Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Träna och gå ner i vikt med Itrim

Att träning är bra för hälsan är ingen hemlighet. Men att regelbundna träningsvanor är en viktig faktor för en hållbara viktresultat glöms ofta bort i många dieter och bantningsmetoder. Forskning visar ett tydligt samband mellan regelbunden träning och viktminskning med hållbara resultat. Därför är träning, ombytt och i vardagen, en central del av Itrims metod.

Du börjar med en träningsanalys

Innan du börjar träna på Itrim genomför du en inledande träningsanalys tillsammans med din hälsocoach. Du får då en nulägesstatus och sätter upp målen med din träning. Ni går också igenom stationerna i cirkeln. Sedan är det bara att köra igång! Du följer kontinuerligt upp dina framsteg och mål med personalen på ditt Itrim-center.

 

Itrims cirkelträning

Som medlem på Itrim har du obegränsad tillgång till cirkelträning på kedjans alla Itrim-center. Du behöver inte boka någon tid - kom när det passar dig! Ett träningspass tar bara 30 minuter, och du tränar både kondition och styrka. Läs om hur gäst-träning på ett annat Itrim-center fungerar här.

 

Personlig träning

Vi erbjuder även personlig träning i olika former (utbudet varierar mellan våra center). Att ha en personlig tränare är bra för att utveckla och komma vidare i din träning. Du får ett träningsprogram som är skräddarsytt efter dina behov och förutsättningar. Tillsammans sätter ni upp mål och din tränare är med dig under passet och peppar dig. Du orkar ofta mer än vad du tror! Läs mer om personlig träning på Itrim här.

 

Ledarledda pass

Utöver cirkelträning och PT erbjuder vi även ledarledda pass (utbudet varierar mellan våra center). Vad sägs om ett svettigt högintensivt pass, ett avslappnande pass med fokus på rörlighet och stretch eller varför inte utomhusträning i form av Boot-camp eller löpning i grupp?