Så här fungerar träningen på våra olika center

Som Itrim-medlem har du tillgång till träning på alla våra center! Är du t ex på semester eller genomresa i en stad där Itrim finns är du välkommen att ta ett pass eller två. Dock finns det en liten skillnad mellan våra Itrim-center och våra c/o anläggningar.

Är du medlem på ett Itrim-center?
På våra Itrim-center är det bara att dra ditt kort som vanligt. Vill du besöka någon av våra c/o anläggningar (se alla våra center här) bör du dock tänka på att ta med ett tillfälligt träningskort från ditt hemmacenter. Fråga i receptionen! Ring också c/o anläggningen och ta reda på att det finns ett träningsutbud som passar dig. Våra c/o anläggningar är friskvårdsanläggningar som har Itrim som utbud tillsammans med sin ordinarie verksamhet ex gruppträning, styrkemaskiner och konditionsmaskiner och inte alla c/o anläggningar har Itrims cirkelträning. I vissa fall kan tillkomma en avgift för vissa delar av utbudet (exempelvis träning i Milons cirkel).

Är du medlem på en c/o anläggning?
Som Itrim-medlem har du tillgång till träning på alla våra center! Innan du besöker något av våra  Itrim-center (se alla våra center här) bör du dock tänka på att ta med ett tillfälligt träningskort från ditt hemmacenter. Fråga i receptionen! På c/o anläggningen kan träningsutbudet variera beroende på anläggning. På ett Itrim-center erbjuds cirkelträning (Easyline).