Så fungerar EGYM

Hos Itrim tränar du i intelligenta maskiner från EGYM. Glöm krångliga inställningar och träningsprogram. Första gången du tränar i EGYM ställer vi in maskinerna helt efter dig. Inställningarna sparas i ditt personliga armband och nästa gång du tränar är det bara att logga in och köra igång! 

 • Så här fungerar det

  Du väljer ett program som stödjer målet med din träning och efter att du genomfört ett styrketest ställs maskinerna in automatiskt varje gång du blippar på maskinen med ditt Itrim-kort.

 • Passar nybörjare lika väl som dig alltid tränat

  Vår nya cirkelträning är individanpassad och passar alla oavsett tränings- nivå och tidigare erfarenhet. Resultaten är mätbara och du kommer snabbt märka av en förändring.

 • Spelifieringen gör det roligare

  Den tydliga displayen gör träningen extra rolig och motiverande. Följ banan när du tränar och plocka upp de gula prickarna. När du gör detta håller du även rätt tempo i din träning.

 • Följ din utveckling i mobilen

  Du följer enkelt dina framsteg och din utveckling via en applikation i din mobil. Här kan du också registrera andra aktiviteter som du gör utanför cirkeln så som promenader och löprundor.

 • Tidseffektiv träning som ger resultat

  Rekommendationen är att träna två gånger per vecka. Det är lagom att göra ett till två varv i cirkeln. Maskinerna är synkroniserade och alla som tränar i cirkeln byter plats samtidigt.Ett var tar ungefär en kvart lite beroende på storleken på cirkeln och vilket center du tränar på.

 • Välj ett center och boka en träningsintroduktion

  Första gången du tränar i cirkeln får du en personlig introduktion då maskinerna ställs in efter din storlek och styrka. Du får också hjälp med att välja ett program som passar målet med din träning. Introduktionen tar ca 45 minuter. Nästa gång du tränar behöver du bara blippa ditt Itrim-kort så ställs maskinen in automatiskt.

Så här tycker Itrims medlemmar om nya cirkelträningen

I en medlemsenkät som gjordes hösten 2020 svarade 91 % av medlemmarna är nöjda eller mycket nöjda med nya cirkeln. Hela 97% uppgav att de skulle rekommendera Itrims nya cirkelträning till en vän eller kollega.

 • Tar träningen till en ny nivå

  "Tack för superkul träning, dom nya maskinerna kommer ta träningen till en ny nivå! Och hur glad blir man när bilogiska åldern visar 25, men jag fyller 50 om 2 veckor"

  Cecilia 49 år

 • Inspiration, variation och motivation

  "De 18 minuter, som ett varv tar, upplevs mycket kortare. Min första reaktion var: Är det redan över? Det känns faktiskt bra att EGYM talar om för mig vad jag ska göra de dagar motivationen är låg. Jag får stöd, inspiration, variation och motivation direkt i cirkelträningen av både maskinerna, personalen och i tillhörande mobilapp. Bra kombo!"

  Nicklas, medlem Itrim Täby

 • Maskinerna väcker tävlingsinstinkten

  "Man kan ju fråga sig hur kul eller viktigt det är att ”jaga” gula bollar på en bildskärm. Det är faktiskt också rätt så krävande. Jag märker att jag, och andra som jag tittat på, blir helt absorberade av att bocka av de gula bollarna. Inte läge för småprat med grannen eller någon som råkar strosa förbi just då. Ändå väcker de nya maskinerna tävlingsinstinkten, åtminstone inom mig. Faktum är att det blir ett sug efter att köra snart igen efter ett träningspass…"

  Johan 55 år

Här kan du träna med nya träningscirkeln

 • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

 • Dina behov och mål med viktminskning och träning styr val av medlemskap.

 • Itrim finns på flera platser runt om i landet. Skulle du inte hitta ett center där just du bor så erbjuder vi även distanstjänster via Itrim online.