Gruppträning utomhus

Itrims utomhusträning består av basövningar och funktionella övningar med den egna kroppsvikten. Vi jobbar ofta med flera muskelgrupper på samma gång, gärna i ett högt, konditionsbyggande tempo, samtidigt som vi jobbar med styrka, koordinationsförmåga och smidighet.

 • Löpträning

  I våra löpargrupper kan du vara med oavsett om du vill komma igång och springa eller om du vill förbättra din löpning för att kunna springa snabbare eller längre sträckor. Du får helt enkelt peppen av att springa i grupp men ett upplägg som passar dina individuella mål. Grundupplägget är åtta träningstillfällen en gång i veckan under en tvåmånadersperiod. 

 • Testa dina gränser

  Itrims gruppträning sker alltid utomhus, oavsett väder. De olika träningsmomenten kan till exempel vara armhävningar, situps, trappträning eller att helt enkelt kravla sig fram på marken. Med anledning av pandemin väljer vi bort olika gruppövningar som normalt ingår i utomhuspassen.

 • Handla träningstillbehör i vår webbutik

  Behöver du minibands, löparbälte, gåstavar eller träningshandduk? Det och mycket annat hittar du på vara center och i vår webbutik.

  Till webbutiken

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.

 • Itrim online är vår app för träning på egen hand. Där kan du välja mellan olika träningsnivåer och köra med eller utan redskap.

 • Itrim finns på flera platser runt om i landet. Skulle du inte hitta ett center där just du bor så erbjuder vi även distanstjänster via Itrim online.