PT Small Group

Personlig träning i liten grupp (PT Small Group) är ett 45 minuter långt pass som leds av en av våra personlig tränare. Gruppen består av 4-8 personer. Din PT utgår alltid från dig som individ genom att anpassa övningar och möta dig där du befinner dig, oavsett vilken PT Small Group du väljer. Det gör att du som medlem kan utvecklas individuellt samtidigt som du drar nytta av alla positiva effekter som kommer genom att träna med andra. 

 • PT Small Group Styrka

  Varierande träning med utgångspunkt i våra grundrörelser. Vi tränar både med fria vikter och kroppsvikt med syfte att stärka muskler och leder.

 • PT Small Group Kondition

  Träning för att förbättra vår uthållighet och kondition. Vi arbetar med övningar som utmanar kroppen och hjärtats cirkulationsförmåga samt använder pulsen som guidande verktyg i träningen.

 • PT Small Group Yoga

  En träningsform som kombinerar styrka och avslappning. Du utmanar din uthållighet, smidighet och balans genom statiska och dynamiska positioner i kombination med andningsövningar.

 • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

 • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.