Vårt träningsutbud

Vi hjälper dig att hitta träningsglädje och vanor som fungerar i just din vardag. Och vi hjälper dig att göra en plan och sätta tydliga mål, antingen du vill gå ner dina trivselkilon, komma igång med träning, springa ett lopp eller bestiga Kilimanjaro.

Itrims cirkelträning

Som medlem på Itrim har du obegränsad tillgång till cirkelträning på kedjans alla Itrim-center. Du behöver inte boka någon tid - kom när det passar dig! Ett träningspass tar bara 30 minuter, och du tränar både kondition och styrka.

PT Small Group

Personlig träning, men tillsammans med dina vänner! PT Small Group är ett av de hetaste träningsformerna idag. Tillsammans med ett fåtal andra medlemmar tränar och motiverar ni varandra till stordåd, hela tiden under ledning av Itrims kompetenta och peppande PT!

 

PT (personlig träning)

Vill du ha hjälp att öka din träningsmotivation, eller att träna ännu mer effektivt? Behöver du inspiration och tips på nya övningar som tar dig till nästa nivå och når dina mål? Din personlige tränare utmanar dig att utveckla din träning på ett effektivt och säkert sätt som passar just dig.

Med en PT når du dina mål och har dessutom kul under tiden! Du får hjälp att hitta nya övningar, förbättra de du redan kan och ta dig över alla hinder som står mellan dig och dina mål.

 

Itrim Outdoor

Tröttnat på att träna på samma sätt som alltid? Är du hyfsat morgonpigg? Dags att prova på något nytt! Itrim Outdoor ger dig en träningsutmaning som verkligen får dig att vakna på rätt sida. Med funktionella övningar utomhus under ledning av våra kompetenta personliga tränare får du styrka, kondition och inte minst - en härlig start på dagen. Ps. Vi har även Itrim Outdoor andra tider på dygnet. Läs mer om Itrim Outdoor här.

Itrim Running

Har du provat på att löpträna, men inte fått det att lyfta ännu? Då är Itrim Running något för dig! Löpning förbättrar din kondition och är även bra för blodcirkulationen, blodtrycket, hjärtat, ämnesomsättningen och styrkan i leder och muskler. Tillsammans med en utbildad löpcoach lär du dig löpteknik och utvecklar din löpning till nya nivåer! Det är också väldigt roligt att springa i grupp! Vi har grupper både för nybörjare och för dig som vill komma vidare i din träning.

Inte medlem ännu?

Inte medlem ännu?

Ät gott och gå ned i vikt nu! Ät gott och gå ned i vikt nu!

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här