• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Västerås!

Öppettider

Måndag 09.00-19.00
Tisdag 07.00-17.00
Onsdag 09.00-17.00
Torsdag 07.00-19.00
Fredag 07.00-13.00
Lördag 09.00-13.00
Söndag Stängt

Hitta till oss

Stora gatan 46
722 12 Västerås

021-83 80 00

Facebook

Gilla Itrim Västerås på Facebook så missar du ingenting!

Fri första rådgivning

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig. 

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på telefon 021-83 80 00.

Välkommen till Itrim Västerås

Kom som du är gå som du vill

I en välkomnande miljö med personligt bemötande ger vi dig de bästa förutsättningarna för att du skall lyckas med en livsstilsförändring. Är ditt mål att få mer energi och kraft att leva lite mer. Att räcka till för både jobb, familj och ha ork till fritiden. Vi hjälper dig med ett långsiktigt tänk och snabba resultat! Det finns medlemskap som passa alla!

Vi finns bara ett telefonsamtal eller mejl bort. 021-838000 eller vasteras@itrim.se

-Varför inte nu? 


Beställ oss på Benify, Wellnet & Actiway

Friskvårdsbidraget använder du enkelt hos oss! Logga in och beställ Benify och Wellnet via din portal Actiway gör vi klart i kassan på Itrim.


FAR-erbjudande 2020

Vill du tex få hjälp med din  typ 2 diabetes genom mer fysisk aktivitet och bättre kost så kan du be om ett FaR. Vi inom Itrimkedjan har alla FaR erbjudanden och stort kunnande. Hos oss på Itrim Västerås får du 3 månaders träning + 5 extra blodtrycksmätning och vägning. Pris 395:-/mån


På Itrim Västerås jobbar 

Gabriella, Anna, Charlotte, Vilma, Sara och Catarina