Viktminskningsprogram på Itrim

9 av 10 Itrim-medlemmar tycker att det är enkelt att gå ner i vikt med Itrim.

Vårt fokus är att du ska nå dina viktmål genom coaching och nya vanor vad gäller mat och träning. Med Itrim får du det personliga stöd och verktygen som just du behöver för att snabbt få resultat. Vi hjälper dig med en hållbar och varaktig viktminskning.

8 av 10 Itrim-medlemmar säger att Itrim är anpassat efter dem

Hos oss på Itrim får du ett skräddarsytt program bara för dig. Det finns inte en enda mirakelmetod som passar alla. Alla är vi olika, därför får du som medlem en personligt anpassad plan med dina förutsättningar och mål som grund. Oavsett vad dina utmaningar är, så jobbar vi tillsammans för att du ska nå dina mål.

INTRESSERAD? BOKA EN KOSTNADSFRI RÅDGIVNING IDAG! KLICKA HÄR!

 

Itrims viktminskningsprogram – så funkar det!

Att gå ner i vikt och att öka sin fysiska aktivitet skapar massor med positiva ringar på vattnet. 

Itrims viktminskningsprogram har sedan starten 2003 levererat världsledande resultat för våra medlemmar. Efter tio veckor har deltagarna i genomsnitt gått ner 10,9 kg, ett resultat som består efter ett helt år. Läs mer om våra viktresultat här.

 

1. Skräddarsytt medlemskap med egen coach

Hos Itrim får du en egen coach och en individuellt anpassad plan. Tillsammans med din hälsocoach genomförs en inledande hälsoanalys i syfte att kartlägga hur du mår idag och varför du är i det läge du befinner dig i.

Utifrån den kunskapen skapar vi ett skräddarsytt upplägg som passar just dig och dina mål. På regelbundna hälsouppföljningar stämmer du kontinuerligt av hur du tar dig mot dina mål, steg för steg. Hälsouppföljningarna innefattar bland annat utvecklingen av dina mat- och träningsvanor, samt mätning av vikt, midja, fettprocent och blodtryck.

 

2. Gå ner i vikt snabbt och säkert

Viktminskningsfasen varar för de flesta i tre månader och fokus ligger på att bryta gamla vanor och att snabbt gå ner i vikt. Under viktminskningsfasen träffar du din hälsocoach för individuella samtal. Beroende på din vikt, hälsa och förutsättningar i övrigt kommer du tillsammans med din hälsocoach överens om en kost- och träningsplan som passar just dig.

Den inledande viktminskningsfasen kan innefatta en period där du ersätter samtliga måltider med måltidsersättning för att bryta gamla vanor och för att snabbt få resultat. I hälsoanalysen tar vi reda på om det är ett alternativ för just dig. Denna period följs av en upptrappning till vanlig, hälsosam mat.

Itrim har ett eget, kvalitetssäkrat sortiment måltidsersättningar, vilka är godkända av Livsmedelsverket. När det kommer till vanlig mat lägger vi fokus på mat av bra kvalitet och använder oss av Itrims egen metod Handfast för att säkerställa portionsstorlekarna.

 

3. Hållbara viktresultat ger utrymme för livet

Efter viktminskningsperioden följer en längre period för att etablera hållbara mat- och träningsvanor. Du har individuell coaching och uppföljning med din hälsocoach. Under denna period kan du kan självklart komplettera ditt program med fler coachande samtal och personlig träning individuellt eller i grupp.  

Vi rekommenderar att du tränar på ditt Itrim-center 2-3 ggr per vecka och att du gör vardagsmotion till en vana. 

 

INTRESSERAD? BOKA EN KOSTNADSFRI RÅDGIVNING IDAG! KLICKA HÄR!

Garanterade resultat om du följer programmet

Vi kan garantera dina viktresultat, så länge du följer våra rekommendationer. Läs mer om Itrims viktminskningsgaranti här.

 

Börja idag. Vi är med dig i varje steg.

Vi hjälper dig att gå ned i vikt. Snabbt och med resultat som håller. Att bli friskare, starkare och faktiskt smartare. Men vad vi egentligen hjälper dig med är någonting betydligt större. Tillsammans skapar vi utrymme för livet.

 

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här