Viktminskning på Itrim

Itrim hjälper människor att förändra sin livsstil och nå nya mål i livet. Oavsett om det handlar om att gå ner i vikt eller skaffa nya mat- och träningsvanor. Hur just du ska göra för att lyckas, avgörs utifrån dina individuella mål och förutsättningar. Itrim är världsledande på viktminskning. Och vi vet att viktminskning är mer än bara tappade kilon. Det handlar om att leva livet som du vill. Och att upptäcka glädjen som kommer med att må bra.

Gå ner i vikt, skaffa nya mat- och träningsvanor - Vi är med dig i varje steg

Hos oss på Itrim får du en personlig coach som hittar potentialen i dig och hjälper dig att nå dina mål. Oavsett vart du vill och vilka förutsättningar du har. Vi hjälper dig att gå ner i vikt, skaffa nya mat- och träningsvanor och följer dig varje steg på vägen. Dröm stort. Vi tar dig i mål.

9 av 10 Itrim-medlemmar tycker att det är enkelt att nå sina mål med Itrim

Vårt fokus är att du ska nå dina mål genom coaching och nya vanor vad gäller mat och träning. Det låter enkelt, men att ändra vanor kan vara det svåraste som finns. Med Itrim får du det personliga stöd och verktygen som just du behöver för att snabbt få resultat. Som håller i längden!

8 av 10 Itrim-medlemmar säger att Itrim är anpassat efter dem

Hos oss på Itrim får du ett skräddarsytt program bara för dig. Det finns inte en enda mirakelmetod som passar alla. Alla är vi olika, därför får du som medlem en personligt anpassad plan med dina förutsättningar och mål som grund. Oavsett vad dina utmaningar är, så jobbar vi tillsammans för att du ska nå dina mål. Vi har det du behöver för att nå dina mål.  


Itrims viktminskningsprogram

Att gå ner i vikt och att öka sin fysiska aktivitet skapar massor med positiva ringar på vattnet. Plötsligt känns trapporna kortare och leken med barnen just som en lek igen.

Itrims viktminskningsprogram har sedan starten 2003 levererat världsledande resultat för våra medlemmar. Efter tio veckor har deltagarna i genomsnitt gått ner 10,9 kg, ett resultat som består efter ett helt år. Läs mer om våra viktresultat här.

Skräddarsytt medlemskap med egen coach

Hos Itrim får du en egen coach och en individuellt anpassad plan. Tillsammans med din hälsocoach genomförs en inledande hälsoanalys och konditionstest i syfte att kartlägga hur du mår idag och varför du är i det läge du befinner dig i.

Utifrån den kunskapen skapar vi ett skräddarsytt upplägg som passar just dig och dina mål. På regelbundna hälsouppföljningar stämmer du kontinuerligt av hur du tar dig mot dina mål, steg för steg. Hälsouppföljningarna innefattar bland annat utvecklingen av dina mat- och träningsvanor, samt mätning av vikt, midja, fettprocent och blodtryck.


Gå ner i vikt snabbt - med resultat som håller

Viktminskningsfasen varar för de flesta i tre månader och fokus ligger på att bryta gamla vanor och att snabbt gå ner i vikt. Under viktminskningsfasen träffar du din hälsocoach för individuella samtal. Beroende på din vikt, hälsa och förutsättningar i övrigt kommer du tillsammans med din hälsocoach överens om en kost- och träningsplan som passar just dig.

Den inledande viktminskningsfasen kan innefatta en period där du ersätter samtliga måltider med kalorireducerad måltidsersättning för att bryta gamla vanor och för att få snabba viktminskning. I hälsoanalysen tar vi reda på om det är ett valbart alternativ för just dig.

Denna period följs, i så fall, av en period med en kombination av måltidsersättning och vanlig men energisnål och fiberrik mat, för att slutligen gå över till enbart vanlig, hälsosam mat.

Itrim har ett eget, kvalitetssäkrat sortiment måltidsersättningar, vilka är godkända av Livsmedelsverket. När det kommer till vanlig mat lägger vi fokus på mat av bra kvalitet och använder oss av Itrims egen metod Handfast för att säkerställa portionsstorlekarna.


FOKUS: Viktresultat som håller

Efter viktminskningsperioden följer en längre period för att etablera hållbara mat- och träningsvanor. Du har individuell coachning och uppföljning med din hälsocoach. Under denna period kan du kan självklart komplettera ditt program med fler coachande samtal eller olika träningsupplägg med personlig tränare (PT) eller träning i mindre grupper. Helt efter dina egna mål och önskningar.

Modern forskning pekar entydigt på att träning och fysisk aktivitet är central för såväl den fysiska som den psykiska hälsan. En positiv effekt av omlagda matvanor och tappade kilon är att träning blir roligare och mindre jobbig. Detta leder till ökad intensitet och frekvens i träningen, vilket i sin tur bidrar till ytterligare minskad vikt och öka ökat välbefinnande. En riktigt positiv spiral! Vi rekommenderar att du tränar på ditt Itrim-center 2-3 ggr per vecka och att du gör vardagsmotion till en vana. Omklädningsrum och dusch finns på varje center.
 

Garanterade resultat om du följer programmet

Vår erfarenhet säger att möjligheterna att på riktigt lägga fast sina nya mat- och träningsvanor är bättre ju längre du fortsätter i ditt Itrim-program. Därigenom försäkrar du dig om att de positiva resultaten blir bestående och att du kan fortsätta njuta frukterna av ditt nya och mer hälsosamma liv. Vi kan till och med garantera dina viktresultat, så länge du följer våra rekommendationer. Läs mer om Itrims viktminskningsgaranti här.

 

Börja idag. Vi är med dig i varje steg.

Din personliga coach på Itrim kommer att ge dig kunskap och energi. Ge dig stöd när vägen känns lång och frågorna fler än svaren. Vi vet att det är enkelt att starta nya livsvanor – att hålla dem är svårare. Därför finns vi där.

Vi kan hjälpa dig att gå ned i vikt. Att bli friskare och starkare och faktiskt smartare. Men vad vi egentligen hjälper dig med är någonting betydligt större. Tillsammans skapar vi livsglädje. Börja idag!

 


 

GRATIS HÄLSOCHECK


Fyll i formuläret så får du en gratis hälsocheck, inkl fettprocentmätning och analys av resultatet på ditt närmaste Itrim-center. (Värde 250 kr)

*Erbjudandet kan bara utnyttjas en gång per år och person

Kontakta mig!