Ditt medlemskap - Din väg till bättre hälsa

Vi på Itrim är världsledande inom viktminskning. Och vi vet att viktminskning är mer än tappade kilon.

 

Vi ger dig orken att leka med barnen. Eller styrkan att springa milen. Och självförtroendet att älska personen i spegeln. Vi får din midja att smalna och hjärna att skärpas. Vi gör sinnet lättare och mat roligare.

På ytan handlar det om att träna och äta rätt. Men i grunden handlar det om att leva livet som det är tänkt och att uppleva glädjen i det.

Våra personliga coacher ger dig kunskap och energi. Ger dig stöd när vägen känns lång och frågorna fler än svaren. Vi vet att det är enkelt att starta nya livsvanor - att hålla dem är svårare. Därför finns vi där.

Och ja, vi kan hjälpa dig att gå ned i vikt. Att bli friskare och starkare. Men vad vi egentligen hjälper dig med är något betydligt större. Vi skapar livsglädje! Och vi är med dig i varje steg.

 

Det här händer när du kommer till Itrim:

  1. Du går igenom dina mål och förväntningar med en personlig hälsocoach
  2. Du får ett personligt anpassat program
  3. Du börjar forma din nya livsstil

 

En investering i din hälsa och framtid.

Eftersom vi alla är olika så anpassas ditt medlemskap på Itrim utefter dina personliga förutsättningar och mål. När du kommer till ditt Itrim-center så får du först träffa en personlig hälsocoach. Tillsammans tar ni en närmare titt på din hälsosituation, dina vanor och din livsstil. Utefter dina förutsättningar tar hälsocoachen fram ett personligt program till dig. Träning finns alltid med som en grund. Utöver det väljer du själv i samråd med din hälsocoach hur just din plan ska se ut.

När du sedan sätter igång så är det med ett helhetstänk. Mat, träning och motivation hör ju som bekant ihop, och på Itrim får du hjälp att få med alla delarna. Och vi ser till att du får hållbara resultat. 

Din första rådgivning kostar ingenting, boka ditt möte här i formuläret på sidan, så sätter vi igång! Kom som du är, det kan ingen annan. Varmt välkommen till Itrim!

 

 

SKRÄDDARSYTT PRIS FÖR DITT MEDLEMSKAP HOS ITRIM

Olika människor har olika behov. På Itrim får du en individuellt anpassad plan för att nå dina mål. Vi skräddarsyr ditt upplägg utifrån dina förutsättningar. Därför kan priset variera mellan olika medlemmar.

Ett grundmedlemskap på Itrim kostar från 319 kr/månad (startavgift tillkommer). Du kan teckna medlemskap för 12, 24, 36 månader eller utan bindningstid. Priserna varierar mellan olika center och hur du vill att ditt medlemskap ska se ut, så för att få reda på vad just ditt Itrim-upplägg skulle kosta – kontakta ditt närmaste Itrim-center.

Nedan finns några exempel på upplägg våra medlemmar har.

Välkommen till Itrim!

 

"Fullt fokus på mig, helt perfekt!"

Namn: Maria 
Ålder: 37 år 
Marias upplägg: Itrim på tre månader

Maria älskar egentligen att träna, men hade helt tappat träningsmotivationen och önskade komma ner några trivselkilon. Med ”Focus - Itrim på tre månader” får Maria ett grepp om helheten - mat, träning och motivation. Det innebär att Maria har en personlig hälsocoach för samtal, målsättning och uppföljning enligt ett skräddarsytt upplägg.

Med sin PT jobbar hon såväl individuellt som i en liten PT-grupp där man tillsammans boostar träningen en gång i veckan och jobbar klart hårdare än på egen hand.

Marias pris inkl 3 coachsamtal, PT (3 st individuella och 8 st PT-grupp) och träningskort är 1999 kr under tre månader och sedan 369 kr/månaden för fortsatt träningskort plus att hon har valt till ett PT-paket 6 ggr för ca 3700 kr.

"Jag får proffshjälp att lägga om min livsstil" 

Mamn: Madeleine 
Ålder: 41 år
Upplägg: Shape

Efter att ha misslyckats med diverse dieter, gym och annan träning valde Madelene att börja på Itrim efter rekommendation från flera bekanta. Madelenes stora utmaning är att få till regelbundna matvanor och att undvika onödigt småätande mellan målen.

Madelene valde ”Shape” för att få regelbunden stöttning av en hälsocoach, workshops för kunskap, medvetenhet och inspiration, samt Itrims lättillgängliga träning. Madelene har valt att träffa sin hälsocoach minst en gång i månaden. På längre sikt vill hon börja löpträna igen, och kan då välja att träffa sin hälsocoach en gång i kvartalet även om hon inte tränar på Itrim längre.

Madelenes pris under det första året är 969 kr i månaden och inkluderar 10 individuella samtal, 20 workshops, träningsintroduktion, konditionstest och fri tillgång till träning på alla Itrims center.

 

"Nu kan jag få in träningen i mitt uppbokade schema" 

Namn: Magnus
Ålder: 33 år
Upplägg: Träning och löpargrupp

Magnus har fullt upp i livet med familj, jobb och mycket resor och behöver få till träningen på ett snabbt och effektivt sätt. I Itrims cirkelträning får han till både kondition och styrka på en halvtimme, och kan lägga upp intensiteten med hjälp av en enkel pulsmätning, Activio. Han stämmer av sina mål och resultat med en hälsocoach en gång i halvåret.

Magnus får träna på alla Itrim-center i Sverige och betalar 369 kr/månad. Magnus gör även en extra satsning på löpning och är med i en löpargrupp som träffas en kväll i veckan, 799 kr för 8 ggr.

 

"Jag uppskattar enkelheten och det personliga bemötandet"

Namn: Marita
Ålder: 61 år
Upplägg: Träning dagtid

Marita älskar att träna och vill köra igenom kroppen tre gånger i veckan. Hon har möjlighet att komma under dagtid och uppskattar att det då är lite lugnare. Hon vill att träningen ska vara enkel och gå snabbt, och uppskattar ett personligt bemötande.

Itrims dagkort kostar från 249 kr i månaden och gäller endast på ett center.

 

"Det känns skönt att veta att stödet finns där"

Namn: Maja
Ålder: 23 år
Upplägg: Itrim Check-up

Maja har följt hela Itrims program för en hållbar och hälsosam livsstil i 2 år, samt fortsatt att träna under ytterligare ett år. Nu har hon flyttat och tränar på ett ställe närmare sin bostad, men fortsätter att komma till Itrim på regelbundna hälsouppföljningar och coachsamtal för att säkerställa att hennes goda resultat (12,3 kg efter 2 år) är hållbara även på sikt.

Priset på detta medlemskap kan variera beroende på hur mycket uppföljning och support som önskas. Från 19 kr/mån.

 

"Det är jag som gör jobbet – men det känns grymt bra att ha Itrim i ryggen!"

Namn: Stefan
Ålder: 44 år
Upplägg: Shape

Stefan har tränat på anläggningen i flera år och hade tänkt att han på egen hand skulle gå ner de kilon han ville bli av med. Det har dock inte riktigt blivit som han tänkte, så nu har han tagit kontakt med Itrimcoachen på anläggningen.

Stefan valde att börja med Shape då han behöver kontinuerlig uppföljning och coaching. Nu i början har han valt att träffa sin coach var tredje vecka så att han verkligen kommer igång. Han uppskattar workshops varannan vecka för ytterligare kontinuitet, kunskap och motivation.  

Inom gruppen har man kommit överens om att träna tillsammans innan jobbet tre dagar/vecka, för att få till träningen i ett tight livspussel.

Stefans pris inkl träningen på anläggningen är 869 kr / månad.

 

"Wow! Mera muskler, mindre fett, massvis med kunskap och motivation. På bara några veckor."

Namn: Ana 
Ålder: 28 år
Upplägg: Itrim på tre månader

Ana har alltid varit en gruppträningstjej och tyckt det har funkat alldeles utmärkt. Nu känner hon dock att hon en gång för alla ska ta tag i de där sista få kilona och bli starkare på köpet.

Ana anmäler sig till ”Focus - Itrim på tre månader”  och kör nu med PT både individuellt (3 ggr) i en liten grupp (8 ggr), får personlig coaching (3 samtal), går på inspirationsföreläsningar (3 st) och tycker att det känns grymt. Hon känner redan efter några veckor att det givit resultat.

Anas pris inkl träningen på anläggningen är 1999 kr/månad.

 

Uppläggen och priserna ovan är exempel. Priserna på våra olika program kan variera mellan olika Itrim-center. Kontakta ditt närmaste center för mer information.

GRATIS HÄLSOCHECK


Fyll i formuläret så får du en gratis hälsocheck, inkl fettprocentmätning och analys av resultatet på ditt närmaste Itrim-center. (Värde 250 kr)

*Erbjudandet kan bara utnyttjas en gång per år och person

Kontakta mig!