Hitta din bästa form med Itrim

Vårt fokus är att du ska få nya vanor vad gäller mat och träning och få hållbara resultat i form av bättre hälsa. Det låter enkelt, men att ändra vanor kan vara det svåraste som finns. Med Itrim får du verktygen som just du behöver för att snabbt få resultat som håller.

Det finns inte en enda mirakelmetod som passar alla. Alla är vi olika, därför får du som medlem en personligt anpassad plan med dina förutsättningar och mål som grund. Oavsett vad dina utmaningar är, så jobbar vi tillsammans för att du ska nå dina mål. Du kanske vill gå ner i vikt, få en nytändning vad gäller träning eller få inspiration till nya matvanor. Vi har det du behöver för att nå dina mål.

Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för dig. Din första rådgivning kostar ingenting. Boka ditt möte här till höger, så sätter vi igång!


Itrim-fakta nr 32


Itrims Birgitta Thörn gick ner 30 kg för 15 år sedan och grundade Itrim-programmet efter sina egna erfarenheter. Idag är Birgitta en mycket uppskattad föreläsare och utbildar om Itrims metod över hela världen.

Itrim på Facebook