Öppettider

Måndag 07.00-20.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-20.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-17.00
Lördag 09.00-13.00
Söndag 09.00-13.00

Hitta till oss

Svetsarvägen 13
171 41 Solna

08-732 45 60

Facebook

Gilla Itrim Solna på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-732 45 60. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Solna!

Du kan inte motionera dig till bra matvanor och enbart träning räcker inte om du vill gå ner i vikt. Att bara prata om att du vill leva mer hälsosamt får dig heller inte att nå dina mål. Hos oss får du en personlig hälsocoach som hjälper dig med alla delarna. Utifrån dina förutsättningar hittar vi tillsammans en hållbar lösning som passar just dig. Idag är en bra dag att ta första steget mot ditt mål! Välkommen till Itrim Solna önskar Kajsa, Annika H, Stina, Tobias, Malin, Maja, Jesper, Siri och Annika L

Intresserad av PT-small group, bootcamp, löparskola eller gruppträning inne i vår cirkel?

Höstens kurser startar i augusti och september. Intresserad? För anmälan och mer information kontakta Itrim Solna på 08-732 45 60.

Måndagar kl 12.00 - Dans med Stina
Tisdagar kl 12.00 – Cirkelbox med Tobias
Tisdagar kl 17.00 - Tabata med Annika
Onsdagar kl 19.00 - WOD  (WOD står för workout of the day) Pulsbaserad styrka med Stina
Torsdagar kl 12.00 – Yoga inspirerad träning med Annika
Torsdagar kl 19.00 - Intervaller med Kajsa
Fredagar kl 9.00 - Kondition med Stina/Kajsa/Annika

Gruppträningen är anpassade för alla olika träningsnivåer. Vi ger alltid ett enklare, och ett tuffare alternativ på upplägget.Träning bli roligare tillsammans! Varmt välkomna medlemmar!

Itrim Focus 3 månader
Focus är ett tremånadersupplägg med intensivt fokus på träning och motivation, för personer som inte har så mycket vikt att tappa. Träning, PT, itrimcoach, gruppträning, föreläsningar, hälsoanalyser, vägningar och coachsamtal ingår i detta kraftpaket! Du kan välja enbart focusprogrammet eller kombinera det med ett fortsatt träningsmedlemskap. Den perfekta kickstarten för dig med ett antal retsamma kilon som behöver hjälp att fokusera. Perfekt även för dig som gått Shape/viktprogrammet och behöver en rejäl skjuts i rätt riktning för att komma på banan igen!

Itrim Shape – vikt/livsstilsprogram
Helt enkelt ett världsledande vikt- och livsstilsprogram med ojämförbara resultat på vetenskaplig grund. Tillsammans med din itrimcoach jobbar du systematiskt och långsiktigt igenom hela din livsstil vad gäller vanor, visioner och mål, motivation, kost, träning och vardagsmotion. Kom snabbt ner i vikt och arbeta fokuserat på att hålla dig kvar där tillsammans med din itrimcoach. Allt för att skapa hållbara resultat! Passar dig med långvarig och/eller större övervikt, orörlig livsstil, osunda matvanor etc. Pågår under 12-36 månader utifrån dina behov. Hälsorådgivningar, coachsamtal, föreläsningar och workshops m.m. Träningen ingår naturligtvis! Komplettera med PT och gruppträning om du vill.

Itrim Platina – ett helt personifierat shapeprogram
Platina är shapeprogrammet, men med ett helt personligt upplägg där du själv planerar allt från workshops, hälsoanalyser och coachträffar. Perfekt för dig som inte vill/kan delta i gruppaktiviteter eller har en tuff kalender som kräver hög anpassning. Hur ser du till att lyckas?

Itrim grundmedlemskap - träning
Grundmedlemskapet som ger tillgång till vår effektiva träning och möjlighet att kunna lägga till extra träningstjänster. Träningsintroduktion, träningsanalyser, konditionstester, pulsträningsutrustning m.m. ingår. Åldersgräns 16 år (13 år i vuxens sällskap.) Träna på alla trimcenter i hela världen.

Check Up
För dig som gått klart shape- eller focusprogrammet, men som vill ha kvar din itrimcoach för motivation och uppföljning och säkra dina framgångar. Kan kombineras med fortsatt träning hos oss eller på annat håll. Detta gäller nu även för dig som ej tidigare varit medlem och som kanske tränar på annat håll och som vill ha tillgång till extra coachsamtal inom t ex kostrådgivning etc.

PT – kom igång idag!
Ja, personlig träning kan verkligen vara något för alla. Fråga någon av de hos oss som redan provat på!
Motivation, snabb utveckling, glädje och personlig anpassning är några av nyckelingredienserna i personlig träning. Du får hjälp att utifrån dina förutsättningar skapa framgång, oavsett om det handlar om kondition, styrka, balans, variation, motivation eller helt enkelt bara om att ha roligt!

Du som redan är medlem och går omkring och funderar på PT kan boka in en gratis träff för att prata igenom din situation och hur just du kan uppnå dina önskade resultat med personlig träning. Välkommen att kontakta oss i receptionen för en bokning. Möjlighet att delbetala genom autogiro finns.

Fri provtränings-vecka
Vill du prova på vår träning innan du bestämmer dig? Vi håller träningsintroduktioner där vi går igenom vår träning och sen får du träna fritt hos oss i en vecka. Välkommen att boka din plats.

Friskare arbetsplats?
Vi kan hjälpa företag till en lättare och friskare arbetsplats! Vi driver och anordnar ditt interna friskvårdsprojekt och hjälper dig att öka hälsan och produktiviteten. Inspirationsföreläsningar, utmaningar och tävlingar, egna shape- eller Focusgrupper m.m. Tipsa gärna din arbetsgivare så tar vi kontakt och berättar mer! Friskvårdsbidraget går alldeles utmärkt att använda hos oss. Vi samarbetar också med Wellnet, ActiWay och Benify!

Har du ett FAR*-recept?
Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Solna. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt! *Fysisk aktivitet på recept


Vill du gäst-träna på annat Itrim-center?
Läs mer om hur det fungerar här!

 

Itrim Solna
Välkommen till Itrim Solna önskar Kajsa, Annika H, Stina, Tobias, Malin, Maja, Jesper, Siri, Amanda och Annika L


Itrim-fakta nr 38


Itrim samarbetar med ett externt medicinskt expertråd för att ständigt uppdatera och utveckla Itrim-programmet. Expertrådet består av professor Claude Marcus, docent Johan Sundström och docent Martin Neovius.

Itrim på Facebook